Derde Assassin's Creed Valhalla DLC aangekondigd tijdens E3 2021

News
zaterdag, 12 juni 2021 om 22:05
valhalla5f1704711956
Ubisoft had tijdens haar E3 2021 presentatie ook wat ruimte vrij voor de Assassin's Creed-serie. Zo kwam Assassin's Creed Valhalla voorbij en werd er een gloednieuwe derde uitbreiding geteased!

Assassin's Creed Valhalla teaser toont nieuwe DLC voor 2022

Veel details toonde Ubisoft niet over de Assassin's Creed Valhalla DLC, maar een eerste teaser geeft zeker wat informatie. In een kort shot is een stenen portaal te zien met een aantal runen erop. Wie het nieuws een beetje in de gaten heeft gehouden omtrent de game, weet dat er al langer geruchten gaan over een mogelijk bezoekje aan Muspelheim. Ubisoft lijkt daar nu gehoor aan te geven!
Fans van de nieuwste Assassin's Creed telg hoeven dus ook in 2022 niet stil te zitten, want het belooft een goed tweede jaar voor de game te worden. Maar voor het zover is, kunnen gamers eerst nog aan de slag met de tweede uitbreiding voor Valhalla: Siege of Paris. Met een hele bult nieuwe vaardigheden, loot om te verzamelen en vijanden om te verslaan, hoef je je in ieder geval niet te vervelen.
Daarnaast komt er later dit jaar een historisch tripje door het land van de Vikingen. Discovery Tour Viking Age wordt een interactieve geschiedenisles, waarbij je zelf kunt beleven hoe de Vikingen leefden en hoe de wereld er toentertijd uitzag.

E3 2021 is nog lang niet voorbij

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag de show van Microsoft en Bethesda gepland, evenals de PC Gaming Show. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!