Assassin's Creed Valhalla is best verkopende deel ooit

  Het nieuwste deel van de Assassin's Creed familie, Assassin's Creed Valhalla is het best verkopende deel ooit uit de serie. De verkoopcijfers van dit deel zijn namelijk hoger dan ooit tevoren, voor zowel de console als de PC-versie. Assassin's Creed Valhalla heeft nu twee Ubisoft-records op zijn naam. En dat is niet alleen als best verkopende deel.

  Assassin's Creed Valhalla draagt de kroon

  Naast dat Assassin's Creed Valhalla dus het best verkopende deel is van de serie, is het ook de best verkopende pc-game van Ubisoft ooit. Dit zijn twee gigantisch grote prestaties voor Ubisoft en de titel zelf. In de Ubisoft Store zelf was er ook een recordlancering van de game, aangezien extreem veel kopieën hier over de toonbank gingen.

  Volgens Ubisoft hebben zij de verkoopcijfers vooral te danken aan de hoge kijkcijfers op Twitch en YouTube. Verder bedankt Ubisoft ook het ontwikkelteam voor hun bloed, zweet en tranen. Naast de lovende woorden deelt Ubisoft ook wat statistieken over de release van Assassin's Creed Valhalla. Zo is er in de eerste week 4 miljoen kilometer afgelegd in de game, zijn er meer dan 3,5 miljoen dobbelpotjes Orlog gewonnen, zijn er meer dan 1,8 miljoen drankspellen gewonnen en meer dan 55 miljoen gebouwen geplaatst in nederzettingen.

  Assassin's Creed Valhalla is de moeite waard

  In het nieuwste deel van de serie reis je af naar het jaar 873 na Christus. Het jaar waar de Vikingen via de Noordzee naar het oude Engeland reisden. In de titel kruip je in de huid van Eivor, waar je zelf kiest of deze Viking een man of vrouw is. De clan van Eivor wordt alleen niet warm ontvangen in Engeland, aangezien zij worden begroet met een knokpartij. De Vikingen zijn namelijk niet de enige die aan land zijn gekomen. Onder andere de Denen zien we ook van hun boot afstappen.

  In onze Assassin's Creed Valhalla review lees je wat wij van de titel vinden.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.