Update - Blood Money update voor Red Dead Online aangekondigd!

News
donderdag, 08 juli 2021 om 11:00
red dead online blood moneyf1625648711
Het was al bekend dat er binnenkort een grote update voor Red Dead Online aan zit te komen, maar die is nu ook officieel aangekondigd door Rockstar. De zogeheten Blood Money update moet volgende week al verschijnen!

Update - Trailer en details onthuld!

Na de aankondiging heeft Rockstar spelers nu ook, zoals beloofd, getrakteerd op een trailer voor de Blood Money update in Red Dead Online. Daarin wordt duidelijk dat we aan de slag kunnen met een nieuwe reeks aan missies, waarbij spelers hun handen flink vuil mogen maken voor Guido Martelli - de rechterhand van de beruchte crimineel Angelo Bonte.
Met de uitbreiding krijg je dan ook toegang tot een nieuwe type aan missies: Crimes. Deze opdrachten kunnen verschillen van een simpele beroving van een postkoets of het ontvoeren van een belangrijk persoon tot aan multi-stage robberies!

Daarnaast zal de uitbreiding ook toegang geven tot de Quick Draw Club. Deze zal vergelijkbaar zijn met de Outlaw Pass, maar kan mogelijk verschillen in uitvoering en beloningen. Hoe het allemaal precies in elkaar zit, dat kunnen we volgende week ontdekken met de release van de Blood Money update!

Origineel bericht

Rockstar heeft een aantal weken geleden geteased dat er een grote update aankomt in de zomer voor Red Dead Online. Die tijd is nu gearriveerd, want de ontwikkelaar en uitgever heeft de Blood Money update aangekondigd in de Red Dead Online Newswire. Op 13 juli zal de patch verschijnen, dus we moeten nog een kleine week wachten.
Wat we precies van de Blood Money update kunnen verwachten, daar moeten we ook nog even een klein beetje geduld voor hebben. Rockstar heeft namelijk nog geen details gedeeld, maar daar zal later vandaag verandering in komen. Dan zal de ontwikkelaar ook een trailer voor de update uitbrengen.

Voorbereiden op de Blood Money update

Om spelers met goedgevulde zakken te laten beginnen aan de nieuwe update, zijn er deze week ook een aantal bonussen waar je nu mooi van kan profiteren. Tot en met de lancering van Blood Money krijg je namelijk twee keer zoveel dollars en ervaringspunten voor alle Showdown modes en de A Land of Opportunities-verhaallijn!
Win je een potje in een Showdown match, dan krijg je ook een coupon voor 30 procent korting op een Ability Card upgrade naar keuze. Ben je een Moonshiner boven Rank 100, dan kan je ook een bar theme voor drie goudstaven minder aanschaffen. Als je ondertussen de verhaalmissie ‘Kill Them, Each and Every One of Them’ met succes afsluit, dan krijg je weer een gratis Treasure Map.
Heb je ook nog een nieuw wapen nodig, dan is nu een goed moment om een weapon modification aan te schaffen. Dan krijg je namelijk tegelijkertijd een coupon voor 40 procent korting op een revolver naar keuze en 200 stuks Express Revolver Ammo. Dat kan je waarschijnlijk goed gebruiken in de aankomende Blood Money update!
Dit artikel is op 8 juni 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties