Assassin's Creed Valhalla hotfix maakt Mastery Challenge wat makkelijker

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 15:00
assassins creed valhalla mastery challengesf1624532856
Spelers in Assassin’s Creed Valhalla kunnen sinds kort aan de slag met nieuwe Mastery Challenge missies. Eentje bleek alleen iets te uitdagend, waardoor Ubisoft die missie nu iets makkelijker heeft gemaakt via een hotfix.
Ubisoft heeft aangegeven dat spelers veel nieuwe content kunnen verwachten en niet alleen in de vorm van uitbreidingen. De Franse ontwikkelaar komt namelijk ook steeds met nieuwe content in de vorm van andere modi. Zo zijn recent de Mastery Challenges toegevoegd aan de game.
Eén missie bleek alleen iets uitdagender dan de bedoeling was. In de Trial of the Wolf: Odin Mine Hideout moeten spelers meerdere vijanden uitschakelen, waarbij je meer punten kan scoren door headshot kills te maken en weak points te raken. Om genoeg punten te scoren voor een gouden medaille werd alleen flink lastig gemaakt door vijanden die elkaar doden. De hotfix verlaagt de score nu, waardoor het makkelijk wordt om de Mastery Challenge te halen.

Niet de eerste hotfix voor AC Valhalla

Sinds release heeft Assassin’s Creed Valhalla al meer hotfixes gekregen om dringende problemen om te lossen. Zo werd eerder al kleine problemen met een viertal missies opgelost, waardoor de verhaalprogressie lastig werd gemaakt. En recent is nog een wel heel lastige eindbaas iets makkelijker gemaakt.
Naast nieuwe content en modi zorgt Ubisoft ook voor andere features in Assassin’s Creed Valhalla. Zo kunnen spelers op PC nu genieten van alle mogelijkheden die de DualSense controller te bieden heeft.

Populair Nieuws