Waar kun je Black Widow kijken?

Article
dinsdag, 13 juli 2021 om 16:00
black widow disney plusf1699962789
Sinds afgelopen vrijdag is Black Widow, de nieuwe Marvelfilm, eindelijk te zien. Deze film kun je, in tegenstelling tot eerdere Marvelfilms, op meerdere manieren bekijken. Wij zetten de opties voor je op een rijtje.
Black Widow is de 24e film in het Marvel Cinematic Universe en vertelt het verhaal van Natasha Romanov voor haar aanvaring met Thanos. De film speelt zich kort na Captain America Civil War af en is dan ook een prequel waarin ze het tegen demonen uit haar verleden moet opnemen.
De film werd flink wat keren uitgesteld, maar inmiddels is de release dan eindelijk hier. Om het jou gemakkelijk te maken zetten we de verschillende manieren waarop je de film kunt kijken op een rijtje. Black Widow is namelijk meer dan alleen een film die je in de bioscoop kunt checken.

Bioscoop

Uiteraard kun je Black Widow wel gewoon in de bioscoop kijken. De film heeft namelijk ondanks aangescherpte maatregelen in Nederland een bioscooprelease gekregen. Bij diverse filmtheaters kun je dan ook gewoon een ticket boeken (zolang de zaal niet volgeboekt zit).
Om aan de corona maatregelen te voldoen is de capaciteit van de bioscoopzalen wel beperkt. Op deze manier kun je veilig naar de bioscoop zolang iedereen zich aan de voorschriften houdt. Toch is het niet de enige manier waarop je de film kunt kijken.
disney plus logof1628271403

Disney+

Black Widow is namelijk ook via Disney+ Premier Access beschikbaar. Dit betekent dat je naast een afgesloten Disney+ abonnement ook nog een speciaal bedrag betaald moet worden om de film te kijken. Om de film te kijken moet je namelijk de VIP-pas komen voor speciale Premier Access.
Deze VIP-pas kost 21,99 euro, waarna je direct toegang krijgt tot de film. Op deze manier kun je de film ook vanuit je eigen huis kijken. Zo hoef je niet het coronavirus te riskeren, wat met de opkomst van de Deltavariant natuurlijk begrijpelijk is.
black widowf1625236208

Andere streamingdiensten

Als je geen Disney+ hebt en een andere streamingdienst wil gebruiken om Black Widow te krijgen heb je helaas wel pech. De film is namelijk op geen enkele andere streamingdienst beschikbaar. Je moet dus een keuze maken tussen de bioscoop of Disney+ Premier Access.
Heb jij de keuze al gemaakt en de film al gezien? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Populair Nieuws