Assassin's Creed Valhalla ondersteunt DualSense controller nu volledig op PC

News
maandag, 05 juli 2021 om 11:30
assassins creed valhalla artworkf1619781989
Assassin’s Creed Valhalla spelers op PC hebben nu een nieuwe manier om de game te beleven. Ubisoft heeft namelijk een volledige ondersteuning voor de DualSense controller toegevoegd.
Hoewel Microsoft op de gebruikelijke tour is verder gegaan met haar controller voor de Xbox Series X, heeft Sony een compleet nieuwe controller ontworpen in de vorm van de DualSense controller. Daardoor kunnen spelers op de PS5 genieten van onder andere haptic feedback en adaptive triggers.
Die features blijven alleen niet exclusief voor de PlayStation 5. Ubisoft heeft namelijk stilletjes de volledige ondersteuning voor de DualSense controller in Assassin’s Creed Valhalla aangezet op PC. Dat melden gebruikers op Reddit. Volgens spelers zal je de spanning op de boog voelen via de adaptive triggers, terwijl de haptic feedback reageert in gevechten en in het water.

Assassin’s Creed Valhalla niet enige game met ondersteuning

Met de nieuwe update groeit de lijst van games die volledige ondersteuning voor de DualSense controller hebben op PC. Naast Assassin’s Creed Valhalla is het namelijk ook mogelijk om Metro Exodus met de next-gen features in de controller te spelen. Daarnaast lijkt het erop dat Hitman 3 op PC ook steeds meer gameplay-mogelijkheden krijgt. Zo is de haptic feedback hetzelfde als op de PS5-versie, maar de adaptive triggers werken nog niet.
Met de nieuwe DualSense features zullen de aankomende uitbreidingen van Assassin’s Creed Valhalla een extra dimensie krijgen. Zo zal de haptic feedback waarschijnlijk hard aan het werk moeten tijdens de Siege of Paris DLC, evenals de nieuw aangekondigde derde uitbreiding!

Populair Nieuws