Nieuwe Assassin's Creed Valhalla update fixt boss battle

  Ubisoft heeft een nieuwe Assassin's Creed Valhalla update uitgebracht. De zogeheten hotfix zorgt ervoor dat een boss battle uit de Wrath of the Druids DLC weer goed werkt. Deze had namelijk last van een bug.

  De nieuwe hotfix die op 2 juni gelanceerd is voor Assassin's Creed Valhalla zorgt ervoor dat een aantal bugs in de nieuwe Wrath of the Druids DLC opgelost zijn. Zo kunnen fans nu gewoon weer rustig aan de slag met een boss battle die last had van een bug. Het betreft het gevecht tegen Puca in de Into the Fog-missie. Je kon door een bug namelijk geen schade aanrichten bij de baas, maar dat is nu wel weer mogelijk.

  De volledige patch notes van de hotfix van 2 juni kun je hieronder vinden:

  Problemen opgelost:

  • Kan geen schade aanrichten bij Puca in Into the Fog
   • Als je last hebt van dit probleem, volg de volgende stappen:
   • Maak een losse save aan
   • Sluit de game af en start deze opnieuw
   • Laat de losse save in die je hebt aangemaakt
  • Avenge Quests / Hall of the Slain Ubisoft Connect Challenge
   • We hebben aan de backend wat instellingen aangepast die spelers een grotere kans geven om meer Avenge Quest-mogelijkheden in de wereld te vinden. We zullen aan de zichtbaarheid van dez feature blijven werken in toekomstige updates.
  Ubisoft

  Assassin's Creed Valhalla update volgt Wrath of the Druids release

  De nieuwe update voor Assassin's Creed Valhalla brengt weer een einde aan een aantal bugs die sinds de release van Wrath of the Druids in de game zijn ontdekt. De nieuwe uitbreiding werd op 13 mei uitgebracht en geeft Eivor een nieuw avontuur in Ierland. Je kunt er alles over lezen op onze speciale Asssassin's Creed Valhalla hub, waar we tevens guides hebben voor de beste wapens, armor sets, locaties en abilities die nieuw zijn.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.