Assassin’s Creed Narrative Director keert terug naar Ubisoft

News
maandag, 15 november 2021 om 13:30
assassins creed brotherhoodf1628694652
Na zeven maanden keert Darby McDevitt terug bij Ubisoft. Hij zal bij de ontwikkelaar weer aan de verhalen van de Assassin's Creed games werken, zoals hij voorheen ook deed.
Darby McDevitt, hoofdschrijver van de Assassin’s Creed games keert terug naar Ubisoft, nadat hij in maart het bedrijf had verlaten. Dat heeft de schrijver laten weten aan VGC. In de tussentijd heeft McDevitt bij ILLOGIKA gewerkt als Narrative Director voor de game gebaseerd op A Quiet Place. De creatieve man is teruggekeerd naar Ubisoft om weer te gaan werken aan de Assassin's Creed franchise.
McDevitt was het meest recentelijk bij Ubisoft Narrative Director voor Assassin's Creed Valhalla. Hij werd voor zijn werk erg geprezen door de fans, omdat hij verschillende plot-elementen van de serie met elkaar heeft verbonden. Naast de main line Assassin’s Creed games heeft McDevitt ook gewerkt aan de spin-off Assassin's Creed Bloodlines en de Discovery Tours. Verder schreef hij ook de korte film Embers.

Functie binnen Ubisoft nog niet bekend

McDevitt heeft niet specifiek benoemd wat zijn functie zal worden binnen Ubisoft, behalve dat het dus te maken heeft met de Assassin's Creed franchise. Er wordt wel gespeculeerd dat de schrijver gaat werken aan Assassin's Creed Infinity. Er is nog niet veel bekend over de game, behalve dat het een constant ontwikkeld platform moet gaan worden. Zo zouden spelers meerdere tijdsperiodes kunnen gaan ontdekken. Er zou dus flink wat werk voor de boeg zijn als het gaat om aankomt op verhalen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties