Discovery Tour voor Assassin's Creed Valhalla nu gelanceerd

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 16:00
image002 6f1631802569
Als je meer wil weten over het tijdperk waarin Assassin’s Creed Valhalla zich afspeelt, dan is er goed nieuws. Ubisoft heeft namelijk vandaag de Discovery Tour voor Valhalla gelanceerd, waarmee je de Viking Age kan ontdekken.
Tijdens het avontuur van Eivor in Assassin’s Creed Valhalla zal je spelenderwijs veel leren over het tijdperk van de vikingen. Maar tijdens alle gevechten en acrobatische kunstjes zal je alleen wel het één en ander missen. Gelukkig is er nu een manier om Engeland in de 9de eeuw na Christus rustig te ontdekken.
Vandaag is namelijk Discovery Tour: Viking Age voor Assassin’s Creed Valhalla gelanceerd. Met deze speciale modus kan je niet alleen de wereld verkennen zonder last te hebben van vijanden, je kan nog veel meer opsteken. Ubisoft heeft namelijk samengewerkt met verschillende instanties, zodat je veel kan leren over de gewoontes, normen en waarden en culturen van het tijdperk. Zo zullen er ook audio guides zijn en stukken tekst die je uitleg zullen geven.

Leerzame modus voor Assassin’s Creed Valhalla

Het is niet de eerste keer dat er een Discovery Tour wordt gelanceerd voor Assassin’s Creed. Voor Origins en Odyssey kwam de ontwikkelaar namelijk ook al met de leerzame modus. Je kan zelfs zoveel opsteken van de Discovery Tour, dat verschillende scholen de modus hebben opgenomen in hun lesprogramma.
Ook al je niet meer wil leren over de Viking Age, is het alsnog waard om de Discovery Tour te spelen. Je kan namelijk onder andere nieuwe armor sets vrijspelen in de modus. Discovery Tour: Viking Age is bovendien helemaal gratis voor eigenaren van Assassin’s Creed Valhalla, maar is ook los aan te schaffen als standalone versie voor 19,99 euro.