Horrorfilm A Quiet Place krijgt een eigen game

News
woensdag, 27 oktober 2021 om 8:00
a quiet place 2f1624030019
Er komt een game gebaseerd op A Quiet Place, de filmfranchise van Paramount Pictures. De game komt in 2022 uit en wordt ontwikkeld door iLLOGIKA, maar meer dan dat is nog niet bekend.
De horrorfilm A Quiet Place krijgt haar eigen videogame. Het spel wordt ontwikkeld bij iLLOGIKA, een studio die heeft meegewerkt aan Ubisoft-games, waaronder Rainbow Six en Far Cry. De game wordt uitgeven door Saber Interactive, dat achter World War Z zit.

Weinig informatie over A Quiet Place game

Er is verder nog niks bekend over de game. We weten bijvoorbeeld niet hoe hij eruit ziet. Op welke platforms je het spel kan spelen is ook niet bekendgemaakt.

In de film A Quiet Place lopen er wezens rond op Aarde die erg sterk zijn en een gevoelig gehoor hebben. Daardoor kunnen ze elk geluid van ver horen. Een familie probeert te overleven, maar dat kan dus alleen als ze geen geluid maken. De originele A Quiet Place werd goed ontvangen en werd genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een Oscar.
Op de officiële website van de game staat dat de hij in 2022 uit zal komen. Ook staat er een en logo van de game. Er zijn al verschillende social media pagina's aangemaakt voor de game, waar later updates op komen. Op het moment staat er nog niet veel op deze pagina's.

Populair Nieuws