‘Assassin’s Creed Mirage release intern uitgesteld’

News
woensdag, 10 mei 2023 om 11:30
assassins creed miragef1662103517
Assassin’s Creed Mirage moet dit jaar verschijnen, volgens Ubisoft. Er staat alleen nog altijd geen datum voor de game. Nu zou het bedrijf de nieuwe Assassin’s Creed hebben uitgesteld.
Het is alweer een tijdje geleden dat Assassin’s Creed Valhalla verscheen. Veel fans zijn dan ook klaar voor een nieuwe game in de reeks. Die moet er dit jaar aankomen in de vorm van Assassin’s Creed Mirage, maar Ubisoft lijkt niet veel haast te hebben.
Het is bijvoorbeeld niet bekend wanneer de game uit moet komen. Er zijn geruchten dat de release in augustus is, maar nu beweert een doorgaans betrouwbare insider dat de game verder is uitgesteld. Volgens Tom Henderson verschijnt Assassin’s Creed Mirage nu in oktober van dit jaar.
Dat is nog wel een optimistischer bericht dan een eerder gerucht dat beweerde dat de game naar volgend jaar werd verplaatst. Dat werd destijds tegengesproken door Henderson, die voldhield dat de release in augustus zou zijn. In de tussentijd moet Henderson dus nieuwe informatie hebben gehoord, maar Ubisoft zal waarschijnlijk niet bevestigen voordat de Ubisoft Forward presentatie van 12 juni achter de rug is.

Assassin’s Creed Mirage nieuw probleem bij Ubisoft?

Het lijkt dus niet erg te vlotten met Assassin’s Creed Mirage en dat is zeker niet de enige titel waarmee Ubisoft tegen hordes aanloopt. Begin dit jaar werden er meerdere games geannuleerd. Het inmiddels beruchte Skull and Bones is ook opnieuw uitgesteld, maar volgens Ubisoft is die game wel flink verbeterd sinds de laatst keer dat hij getoond is.

Populair Nieuws