Aquaman 2 titel officieel onthuld door regisseur

News
maandag, 14 juni 2021 om 9:00
aquaman spinoff the trench in ontwikkeling door warner bros 146737 2f1623426569
Regisseur James Wan heeft de volledige Aquaman 2 titel officieel onthuld in een post op zijn Instagram-pagina. De nieuwste DC film gaat Aquaman and The Lost Kingdom heten.
In een nieuwe Instagram-post van de regisseur van de gloednieuwe DC film kun je een foto zien van een naamkaartje van James Wan, met op de achtergrond een presentatie over Aquaman 2. Op deze presentatie staat vermeld dat de nieuwste film The Lost Kingdom heet. Op de tweede foto kun je de regisseur zelf zien, met op de achtergrond opnieuw de officiële naam van de tweede Aquaman film. In de beschrijving heeft de regisseur "The tide is rising" geschreven.
De titel 'The Lost Kingdom' heeft een zekere betekenis. De wereld van Aquaman bestaat namelijk uit zeven koninkrijken, waarvan er zes te zien waren in de eerdere Aquaman-film. Deze koninkrijken zijn allemaal ontstaan vanuit Atlantis. De nieuwe film gaat vermoedelijk over het zevende koninkrijk dat tot nu toe dus nog niet te zien is geweest.

Aquaman 2 belooft waar spektakel te worden

Hoewel er speculatie is dat Aquaman 2 in 2022 uit moet komen, is hier nog niks officieels over bekend. Wel weten we dat de film volgens regisseur James Wan serieuzer wordt en meer relevant is voor de wereld waarin we nu leven.
De cast van Aquaman 2 bestaat uit onder andere Jason Momoa als de superheld, Amber Heard als Mera, Patrick Wilson als Orm en Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta. De eerste film kwam in 2018 uit en zorgde voor veel positieve reacties. Een tweede deel kan dan natuurlijk niet uitblijven.