‘Ben Mendelsohn is terug in Star Wars-serie Andor’

News
maandag, 14 juni 2021 om 8:00
rogue one scariff1579711012
Er zijn heel wat Star Wars-series in de maak voor Disney+. Eén daarvan wordt een prequel voor Rogue One rondom het personage Cassian Andor. Nu lijkt het erop dat ook de grote schurk van Rogue One, gespeeld door Ben Mendelsohn, terugkeert voor de serie.
Volgens de website The Direct zal Ben Mendelsohn zijn rol als Orson Krennic weer oppakken voor de Disney+ serie Andor. Deze serie draait om Cassian Andor’s activiteiten in de Rebel Alliance vóór de gebeurtenissen van Rogue One: A Star Wars Story. In die film heeft Krennic de leiding over de ontwikkeling en bouw van de Death Star.
Het is niet bevestigd door Disney of Lucasfilm dat Ben Mendelsohn inderdaad in de serie verschijnt. Daarnaast is het onduidelijk hoe groot de rol zou zijn. De rebellen leren pas tijdens Rogue One van het bestaan van de Death Star, dus hoewel het mogelijk is dat ze in de prequel-serie een aantal keer dichtbij komen, zitten uitgebreide ontmoetingen met Krennic er waarschijnlijk niet in.

Rogue One cast terug voor Andor

Als Ben Mendelsohn inderdaad terugkeert is hij uiteraard niet de enige Rogue One-acteur die we in Andor gaan zien. Diego Luna keert natuurlijk terug in de titelrol, maar ook Alan Tudyk (K-2SO) gaan we naar verwachting weer zien, al zit zijn personage waarschijnlijk nog niet in het eerste seizoen. Ook zal Genevieve O’Reilly opnieuw te zien zijn als de rebellenleider Mon Mothma.
De opnames voor Andor zijn eind 2020 begonnen en moeten binnenkort worden afgerond. De serie staat op dit moment in de planning voor 2022. Op dit moment is The Bad Batch bezig op Disney+. Later dit jaar worden Star Wars Visions en The Book of Boba Fett verwacht.

Populair Nieuws