Jason Momoa was platzak na Game of Thrones

News
vrijdag, 13 november 2020 om 15:00
schermafbeelding 2020 11 13 om 092011f1605255644
In een recent interview van Instyle met Jason Momoa vertelt de acteur dat hij helemaal platzak was na een van zijn rollen. Het gaat hier om zijn rol als Khal Drogo in Game of Thrones. Na de opnames van de serie worstelde Momoa zelfs met het betalen van zijn normale rekeningen en kwam diep in de schulden.

Jason Momoa helemaal blut na Game of Thrones

In het interview met Instyle vertelt Jason Momoa dat hij helemaal blut was na zijn rol in Game of Thrones. De reden hiervoor is dat zijn karakter werd afgeschreven in de serie, voordat Game of Thrones een daadwerkelijke hit was. Door de lage kijkcijfers en populariteit van de beginselen van Game of Thrones werd Jason Momoa niet goed betaald. Hierdoor hadden hij en zijn vrouw, Lisa Bonet het heel moeilijk om überhaupt eten op de tafel te zetten. Momoa kwam maar niet aan het werk na dit optreden in Game of Thrones en lapte ook wat flinke schulden aan zijn laars.

Grote schulden voor Jason Momoa

Na zijn optreden als Khal Drogo in game of Thrones duurde het een tijd voordat Jason Momoa een hit werd in de filmindustrie. Na veel pogingen tot het landen van rollen ging het balletje eindelijk goed rollen toen hij de rol van Aquaman kreeg in Justice League. Daarna was Momoa een ware ster, in zijn solo-film van Aquaman en andere producties als See, van Apple TV+ en de verwachte Dune remake. Natuurlijk is het vervelend als je amper geld hebt om je kinderen en vrouw te ondersteunen, maar Jason Momoa is en blijft een karakteristieke vent die zijn draai zeker heeft gevonden in de filmwereld.

Populair Nieuws