‘Apple presenteert in maart nieuwe iPad Mini’

  Het jaar 2021 is tot zover niet veel beter dan 2020. Het coronavirus hebben we nog steeds niet echt onder controle en in de Verenigde Staten lopen de gemoederen hoog op. Gelukkig komt er dit jaar ook een hoop nieuws. Zo kunnen we al genieten van het nieuwe seizoen van Cobra Kai, komen er een hoop nieuwe PS5 games en met een beetje mazzel krijgen we een maart een nieuwe iPad Mini.

  Wat kunnen we in 2021 verwachten van Apple?

  Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar vooral dat laatste is opvallend. Apple is op dit moment achter de schermen druk bezig en komt binnenkort naar alle verwachting met een nieuwe iPhone en nieuwe AirPods Pro. Daarnaast is Apple ook al druk bezig met het ontwikkelen van een Apple Car. Deze elektrische Apple auto komt met een beetje geluk in 2024 al op de markt.

  Hoe gaat de iPad Mini 6 eruitzien?

  Maar zoals we net al aangaven komt Apple over twee maanden waarschijnlijk dus ook met een nieuwe iPad Mini. Het laatste model van de iPad Mini komt alweer uit 2019 en had een 7,9 inch beeldscherm. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt in maart de zesde generatie, de iPad Mini 6. Hij krijgt naar verluidt een ander uiterlijk met grotere schermranden en het beeldscherm wordt iets groter.

  De iPad Mini 6 krijgt hoogstwaarschijnlijk een 8,4 inch beeldscherm mee. Ideaal als je na de coronacrisis bijvoorbeeld weer onderweg moet werken. De kans is zeer groot dat deze iPad Mini 6 al is maart verschijnt, tijdens het volgende Apple Event.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.