She-Hulk afleveringenaantal en lengte onthuld

News
dinsdag, 12 januari 2021 om 16:00
disney1f1618572798
De afgelopen jaren mocht onze grote groene vriend de Hulk met grote regelmaat zijn opwachting maken. De She-Hulk bleef daarentegen een beetje onder de radar, maar ze krijgt wel haar eigen serie op Disney Plus. Dit nieuws was al eerder bekend, maar nu zijn er ook tijden bekend. Benieuwd wat dit allemaal inhoudt? Lees dan snel verder!

Wat kunnen we verwachten?

De Disney Plus serie zal pas in 2022 verschijnen, maar dan krijgen we ook wat. Een serie als The Falcon and The Winter Soldier krijgt bijvoorbeeld maar zes afleveringen en een WandaVision krijgt er ‘maar’ negen. De She-Hulk serie krijgt volgend jaar iets meer content, want we kunnen in het eerste seizoen tien afleveringen verwachten. Deze tien afleveringen zullen allemaal een half uur lang zijn, waarmee we dus zo’n zes uur aan content kunnen verwachten.

Welke acteurs krijgen we te zien?

Hoewel de verwachting is dat She-Hulk pas volgend jaar uitkomt moet je helemaal niet raar opkijken als de serie wel al dit jaar uitkomt. In de serie krijgen we Tatiana Maslany te zien als She-Hulk, haar kun je kennen uit de Netflix serie Orphan Black. Maar niet alleen de vrouwelijke Hulk krijgen we te zien in de nieuwe serie, ook de mannelijke Hulk komt voorbij. The Hulk wordt in de serie gespeeld door Mark Ruffalo, die deze rol ook al kreeg in voorgaande films.

Populair Nieuws

Laatste Reacties