Deadpool 3 wordt R-Rated en onderdeel van MCU

  Ryan Reynolds zal gaan terugkeren als misschien wel onze favoriete versie van hem. Deadpool 3 wordt momenteel namelijk gepland. En dit wordt een bijzondere, want in deze film zal hij namelijk voor het eerst te zien zijn in het Marvel Cinematic Universe. Dit is bijzonder, want dit zal hierin de eerste R-Rated film zijn.

  De eerste twee Deadpool films waren een enorm succes. Ryan Reynolds leek hierin gemaakt te zijn voor de rol en de fans vonden het geweldig. Hierom is het niet eens heel erg gek dat Marvel besloten heeft deze populaire superheld in hun meest succesvolle universum te mixen. De MCU begint na Avengers: Endgame aan een nieuw tijdperk, waarin een hoop veranderingen zijn aangekondigd en gaan komen.

  Hoe gaat dit eruit zien?

  Deadpool in de MCU klinkt als twee compleet verschillende mensen die nog wel eens beste vrienden zouden kunnen worden. Hoewel er in de MCU nog nooit een R-Rated film uitkwam, is Deadpool niet vies van schelden en beledigende opmerkingen. Er is dan ook al bevestigd dat Deadpool 3 R-Rated zal zijn. Deze verandering zal ongetwijfeld impact hebben op de MCU, maar hoe groot zal deze zijn?

  Wat voor impact gaan we zien?

  We weten dat er in de MCU een heleboel crossovers zijn en wij kunnen ons niet voorstellen dat Deadpool in het universum gezet wordt zonder toekomstplannen. De kans dat hij ook in andere toekomstige films in de wereld voor zal komen is dus erg groot. Maar dit zal wel een aantal veranderingen brengen. Dit kan betekenen dat Deadpools personage wordt veranderd, waardoor Marvel deze crossover films niet R-Rated hoeft te maken, of dat alle films waar Deadpool in speelt R-Rated gemaakt worden. Wij zijn benieuwd!

  Denken jullie dat Deadpool toevoegen aan de MCU een goed idee is? Of zal het niet zo goed uitpakken als dat wij allemaal hopen?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.