‘Apple druk bezig met opvouwbare iPhone’

  Het nieuwe kalenderjaar is alweer een paar weken onderweg, maar is tot zover niet veel beter dan 2020. Desondanks gebeurt er op het gebied van smartphones wel een heleboel. Zo kondigde Samsung al de Samsung Galaxy S21-lijn aan en kondigde LG een oprolbare smartphone aan. Maar ook Apple blijft dit jaar niet stil zitten en zou naar verluidt bezig zijn met een opvouwbare smartphones.

  Wat kunnen we verwachten?

  Sinds de introductie van de eerste iPhone zien alle smartphones er min of meer hetzelfde uit. De grote en details willen nog wel eens verschillen, maar het design was jarenlang grotendeels hetzelfde. Tot pakweg 1 à 2 jaar geleden, want tegenwoordig komen er steeds meer bijzondere varianten in het landschap. Zo komen er steeds meer opvouwbare smartphones en nu dus ook zelfs oprolbare smartphones.

  Is Apple bezig met een opvouwbare smartphone?

  Apple was met de iPhone vaak een voorloper, maar liet op dit punt nog weinig van zich horen. In het najaar van 2020 deed Apple wel al een patentaanvraag voor een zelf reparerend smartphonevouwscherm, maar voor de rest bleef het behoorlijk stil. Tot deze week, want Apple zou volgens de Amerikaanse website Bloomberg nu toch bezig zijn met een opvouwbare smartphone.

  Wanneer kunnen we de opvouwbare iPhone verwachten?

  Bloomberg laat weten dat dit project van Apple nog in een vroege fase zit. Tijdens het volgende Apple event in maart kunnen we waarschijnlijk dus nog geen opvouwbare iPhone verwachten. Desondanks zou Apple er achter de schermen druk mee bezig zijn en is het dus best aannemelijk dat we op de iets langere termijn toch een opvouwbare iPhone kunnen verwachten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.