‘Apple brengt meerdere Macs in erg lange WWDC keynote’

News
woensdag, 31 mei 2023 om 17:30
apple 1839363 1920f1612952324
Binnenkort is het tijd voor Apple’s jaarlijkse WWDC evenement. Daarbij staat dit jaar veel op het programma, waaronder meerdere Macs, zo meldt Mark Gurman. Apple’s keynote presentatie zou één van de langste ooit worden.
Apple’s WWDC wordt op 5 juni traditiegetrouw afgetrapt met een keynote presentatie van het bedrijf. Daarin onthult Apple alle producten en software die centraal staan tijdens de rest van de conferentie. Die van dit jaar wordt “makkelijk langer dan twee uur”, zo laat Bloombergs Apple-expert Mark Gurman weten op Twitter.
Dat komt vooral omdat Apple een hoop te bespreken heeft. De meeste besturingssystemen van Apple worden op WWDC uit de doeken gedaan, dus daar gaat alvast de nodige tijd aan op. Verder verwacht Gurman meerdere Macs, al is niet duidelijk welke modellen het worden.
Eerder liet hij weten dat hij de nieuwe MacBook Air van 15 inch verwacht, maar dat is natuurlijk maar één Mac. Verder zouden verschillende andere MacBooks en de Mac Studio binnenkort ingeruild kunnen worden bij aanschaf van een nieuwe Mac. Dat doet vermoeden dat de andere Macs die onthuld worden ook veelal laptops zullen zijn, met mogelijk ook een apparaat dat het Mac Studio publiek aanspreekt.

Mixed Reality headset heeft grote aanwezigheid tijdens WWDC

Een laatste reden dat de keynote waarschijnlijk aan de lange kant wordt, is dat Apple een heel nieuw product gaat onthullen. De nieuwe Mixed Reality headset wordt naar verwachting uit de doeken gedaan. Er zijn veel berichten dat die als product weinig nut heeft, maar tenminste één tester is enthousiast.

Populair Nieuws