Sony maakt de gratis PS Plus Essential games voor juni 2023 bekend

News
donderdag, 01 juni 2023 om 9:00
ps plus ps5f1631005854
Het is weer tijd voor de maandelijkse PS Plus update met gratis games! Sony heeft bekendgemaakt welke games abonnees op de PS Plus gamesservice tegemoet kunnen zien.
Het is einde van de maand en dus het weer tijd voor de bekendmaking van de nieuwe gratis PS Plus Essential games. Deze maand kunnen PS Plus abonnees weer drie games zonder extra kosten claimen en downloaden.
De nieuwe maandelijkse games worden traditiegetrouw op de woensdag voor de eerste dinsdag van de maand bekendgemaakt. Het is altijd spannend of de games ook voortijdig uitlekken, maar vaste bron billbil-kun houdt zich de laatste tijd wat rustig. Nu is het tijd voor de officiële bekendmaking door Sony en het zijn weer bijzonder leuke games om te spelen!
De games die PS Plus abonnees in april kunnen scoren zijn de volgende:

Gratis games voor PS Plus Essential voor mei nu nog te scoren

Tot het zover is kunnen PS Plus abonnees de PS Plus Essential game voor mei nog downloaden. Tot 6 juni zijn nog beschikbaar:
  • Grid Legends (PS4, PS5), een racegame van EA en Codemasters die in 2022 uitkwam
  • Chivalry 2 (PS4, PS5), een hack-and-slash game te voet en te paard
  • Descenders (PS4), een game waarin je op je mountainbike de steilste afdalingen heelhuids moet zien af te komen.
Ook de PS Plus Extra en PS Plus Premium games van mei zijn nog beschikbaar. Dat was een mooie lijst, dus sla die games ook niet over!
Om de games ook na juni te kunnen spelen hoef je de games niet te downloaden, voor eind juni claimen is voldoende. Vanaf dat moment staan ze in je PS Plus library zolang je PS Plus Essential of hoger abonnement loopt en kan je ze altijd downloaden en spelen. Ook als je het laat verlopen en later weer activeert kun je je eerder geclaimde games weer spelen. Met de duurdere PS Plus Extra en Premium abonnementen kun je nog veel meer games gratis spelen, maar dan in een soort Game Pass-model.

Populair Nieuws