Scoor Far Cry 6 nu met heel veel korting!

News
woensdag, 31 mei 2023 om 17:00
far cry 6 headerf1635340846
Ben je nog op zoek naar een zonnige shooter om de zomer mee door te komen? Dan kan je nu Far Cry 6 met veel korting scoren bij Nedgame!
Het warme weer lijkt eindelijk te zijn gearriveerd in Nederland, maar dat betekent natuurlijk niet dat je permanent buiten moet zijn. Na een dagje in de buitenlucht te hebben vertoeft, kan je ‘s avonds namelijk even heerlijk ontspannen met een game.
Als je nog op zoek bent naar een nieuwe titel in de collectie, dan moet je nu bij Nedgame zijn. De Nederlandse webshop heeft namelijk een zeer aantrekkelijke aanbieding op Far Cry 6. Voor iets meer dan twee tientjes kan je de zonnige shooter nu aan je PS5-verzameling toevoegen.

Een dictator omver werpen in Far Cry 6

In de nieuwste titel in de populaire Far Cry-franchise maak je deze keer een tripje naar Yara, een fictief eiland dat sterk is gebaseerd op Cuba. In de schoenen van Dani Rojas - niet te verwarren met de voetballer uit Ted Lasso - moet je de rebellen helpen om de dictator Anton Castillo (gespeeld door Giancarlo Esposito) omver te werpen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!
Dit hadden wij te zeggen over Far Cry 6 in onze review:

“Far Cry 6 is een welkome toevoeging aan de reeks die grafisch meer dan ooit straalt. Het is een genot om door Yara te rennen en vliegen, maar schieten blijft natuurlijk het grootste genot. Doordat Yara goed leeft en meer dan genoeg heeft om te doen ben je dan ook flinke tijd met de game zoet. Waarbij een glimlach constant op je gezicht verschijnt als je Esposito als El Presidente ziet.”