Apex Legends Season 8 brengt nieuw karakter

News
donderdag, 21 januari 2021 om 15:00
schermafbeelding 2021 01 21 om 112439f1611224703
Vanaf 2 februari kunnen we aan de slag met Apex Legends Season 8, genaamd Mayhem. In dit nieuwe seizoen kunnen we ook gaan knallen als een gloednieuw karakter, genaamd Fuse. Dit heeft Respawn Entertainment bekendgemaakt.

Apex Legends Season 8 begint met een knal!

In de promovideo van het nieuwe karakter van Apex Legends zien we een korte introductie voor het personage en wat hem heeft gedreven om mee te doen aan de Apex Games. Hier krijgen we ook een klein idee wat de vaardigheden zullen zijn van Fuse. Samen met informatie, verkregen door data-miners zijn we er eigenlijk al achter wat Fuse zo speciaal gaat maken in Apex Legends Season 8.
In de video zien we op het einde dat hij zijn rechterarm verliest, wat zorgt voor de implementatie van een mechanische vervanging. Dit is dan ook zijn tactische vaardigheid, genaamd 'Airburst Grenade', waarmee hij een granaat uit zijn arm kan schieten om iedereen mee op te blazen die op zijn pad komt.

Meer vaardigheden zijn bekend voor Fuse

Naast zijn tactische vaardigheid is ook zijn ultimate uitgelekt. Deze zou 'The Motherlode' heten en is te vergelijken met een napalm-aanval. Op zijn rug zit namelijk een kanon, waar hij een raket mee kan afschieten. Deze raket laat een spoor van vuur achter, waar nietsvermoedende spelers wel wat problemen mee zullen gaan krijgen.
Wat de passive voor Fuse gaat worden is nog niet bekend. Daarvoor zullen we moeten wachten op Apex Legends Season 8, wat uitkomt op 2 februari.
Naast een nieuw karakter zal je ook gebruik kunnen maken van een gloednieuw wapen, wat jouw arsenaal aardig goed gaat versterken. Dit keer komt het nieuwe wapen in de vorm van een lever-action rifle, genaamd de 30-30 Repeater.
Kijken jullie uit naar het nieuwe seizoen? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws