Apex Legends krijgt binnenkort next-gen update met 120 fps support

News
woensdag, 10 februari 2021 om 16:00
apex legends crossplayf1625470176
Next-gen updates komen steeds frequenter uit en bieden ook werkelijk verandering in de game. Enkele Battle Royale games zoals Fortnite en Call of Duty Warzone hebben al wel updates gehad, Apex Legends helaas nog niet. Maar treur niet, de update voor next-gen zit er gelukkig wel aan te komen!
Battle Royale games hebben de afgelopen jaren de hele gaming wereld overgenomen. Apex Legends is één van deze Battle Royale games en met de release van Seizoen 8 konden er op Reddit vragen gesteld worden voor toekomstige updates of features die mogelijk worden toegevoegd.

Eén van deze vragen werd gesteld door de gebruiker Responsible-Tear6762. De vraag was of dat er voor de next-gen consoles 120 fps support komt. En goed nieuws! Dit komt er waarschijnlijk aan! De Team Director van Apex Legends, onder de gebruikersnaam text10four, gaf een zeer positief antwoord hierop.

Apex Legends is niet de eerste

Andere Battle Royale games zoals Fortnite en Call of Duty Warzone hebben al een aantal updates en andere versies gehad voor de next-gen consoles. Deze gaven functies zoals verbeterde graphics, rendering distance en nog meer.

Het is dus nog even afwachten tot de next-gen update werkelijk uitkomt. Tot die tijd kun je de game wel gewoon blijven spelen, alleen nog niet op de verhoogde framerates.

Populair Nieuws