Animal Crossing: New Horizons best verkochte Nintendo game in Europa

News
donderdag, 18 maart 2021 om 14:00
animal crossing new horizonsf1620384280
Ondertussen is het bijna een jaar geleden dat Animal Crossing: New Horizons uitkwam op de Nintendo Switch. Het was en is nu nog steeds een immens populaire game. Het is zelfs nu de best verkochte Nintendo game ooit in Europa. Hoe vaak is de game in totaal verkocht in dit werelddeel?
Animal Crossing: New Horizons was in 2020 één van de games die de hoogste verwachtingen had. Doordat corona iedereen in zijn greep hield, hadden gamers behoefte aan een rustgevend spel waar een virus niet bestaat. Dit kan je nu ook wel terugzien in de verkoopcijfers.

Best verkochte Nintendo game ooit in Europa

Na een jaar van release, is Animal Crossing: New Horizons in totaal 7 miljoen keer verkocht in Europa. Daarmee verslaat dit spel games zoals Mario en Zelda in de verkoopcijfers. Over de hele wereld is de game 31 miljoen keer verkocht.
Animal Crossing: New Horizons is één van Nintendo’s meest populaire games en het is dan ook niet gek dat ze een jaar na release verschillende updates en samenwerkingen uitbrengen voor de game. Welke soort updates voor het spel kunnen we nog meer verwachten?

Animal Crossing: New Horizons updates

Nog afgelopen maand werden er, voor de 35ste verjaardag van Super Mario, nieuwe items toegevoegd die je kan kopen in Animal Crossing: New Horizons en waarmee je je eiland kan omtoveren tot een waar Mushroom Kingdom. Tevens komt de game, ter ere van de eerste verjaardag, met een taart die je via de brievenbus krijgt en overal op het eiland kan plaatsen.
Ook heeft de game sinds vandaag een nieuwe update uitgebracht met allerlei nieuwe items en features. Animal Crossing: New Horizons komt vaak met nieuwe updates, door de wisseling van de seizoenen of ter ere van een feest. Zo komen er om de paar weken nieuwe updates vrij voor de game, waardoor het eigenlijk niet snel saai wordt om te spelen.
Bekijk de aankondiging van de laatste update hieronder:
Heb jij al Animal Crossing: New Horizons gekocht? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws