Animal Crossing: New Horizons Halloween update komt eraan

  Vanaf 30 september kunnen we genieten van de Halloween update voor Animal Crossing: New Horizons. Het was al bekend dat deze eraan zat te komen, maar nu kunnen we ook daadwerkelijk een trailer bekijken.

  Wat brengt de Animal Crossing Halloween update met zich mee?

  De gloednieuwe Animal Crossing update zal vanaf 30 september te spelen zijn. In de update kun je onder andere snoep kopen bij Nook's Cranny. Ook kun je pompoenen verbouwen om er vervolgens nieuwe voorwerpen mee te maken. Verder zijn er nieuwe outfits met Halloween-thema, nieuwe huidskleuren en kleuren voor je ogen. Als klap op de griezelige vuurpijl zal er op 31 oktober van 17:00 uur tot middernacht een officieel Halloween event plaatsvinden in Animal Crossing: New Horizons.

  Hier ga je een nieuwe eilandbewoner ontmoeten, genaamd Jack. Hij zal aanwezig zijn om verschillende opdrachten te geven, natuurlijk allemaal in het thema van het griezelige feest. Missen zal je hem niet, aangezien je hem kunt herkennen aan zijn enorme pompoenhoofd.

  Meer dan alleen een Halloween update?

  Aan het einde van de trailer zien we ook het volgende event dat gepland staat. Dat zal in november komen en zal hoogstwaarschijnlijk een kerst en thanksgiving update worden.

  Kijk jij uit naar Halloween in Animal Crossing? Ren jij als eerste naar Jack voor nieuwe opdrachten of verander je liever eerst het uiterlijk van jouw eilandbewoner? Laat het ons weten in de comments.

  Animal Crossing: New Horizons

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.