Mario-items komen naar Animal Crossing: New Horizons

News
donderdag, 18 februari 2021 om 10:30
animal crossing mario itemsf1616059293
Gisteravond was er sinds tijden weer een nieuwe Nintendo Direct. Tijdens deze livestream konden we een kort kijkje nemen op de nieuwe Mario-themed items die naar Animal Crossing: New Horizons komen. Deze items komen 25 februari in de game. Welke items kunnen we nu verwachten?
Tijdens de laatste aankondiging van de vrije update die naar Animal Crossing kwam, werd er ook bekendgemaakt dat er nieuwe Mario-items naar de game komen. Eindelijk is er tijdens de Nintendo Direct bekendgemaakt welke items dat zijn.

Veel verschillende items

In deze update kan je jezelf verkleden als Mario, Luigi, Wario of Peach. Je kan ook verschillende Mario-items kopen zoals de Super Mushroom, Question Blocks, coins en nog veel meer. Deze kun je waar dan ook plaatsen op je Animal Crossing-eiland. Ook kun je Warp Pipes plaatsen in het spel, waarmee je van het ene punt naar het andere punt van het eiland kan reizen. Plaats deze dus op de plekken waar je vaak heengaat!
Deze Mario-items kan je kopen in de Nook Shop. Het gaat in-game geld kosten. Je hoeft dus niet verschillende uitdagingen te voltooien wil je deze items gebruiken. Wel moet je dus even in de game wat sparen voordat je het uiteindelijk kunt kopen.

Gameplay

Voor zover er bekend is gemaakt wordt er niet veel nieuwe gameplay aangeboden in de Mario-update. Er zijn wel verschillende, kleine dingen die je kunt doen. Zo kun je met de Warp Pipe teleporteren en tegen de Question Blocks aanspringen. Verder dan dat is er niet veel te doen. Wel kun je je Animal Crossing eiland omtoveren tot een ware Mushroom Kingdom.
Ben jij van plan de nieuwste Mario-update te gebruiken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws