Alle Mission Impossible films komen naar Netflix

News
donderdag, 21 juli 2022 om 11:58
mission impossible 200305 104825f1638463420
Netflix zit in zwaar weer, maar heeft desondanks een aardig aanbod om je uren mee te vermaken. Dat wordt binnenkort nog verder uitgebreid, want de Mission Impossible films worden er aan toegevoegd. Alle zes films in de reeks verschijnen in augustus op Netflix.
We kunnen langzaam beginnen met aftellen naar Mission Impossible 7. De ideale manier om dat te doen is natuurlijk door de bestaande films te bingen. Binnenkort kun je dat doen via Netflix.
Op 1 augustus verschijnen de zes Mission Impossible films die er tot nu toe zijn namelijk op de streamingdienst. Dat geeft je ongeveer een jaar de tijd om ze allemaal te kijken en je zo klaar te stomen voor de nieuwe film. Die verschijnt namelijk in juli 2023 in de bioscoop, nadat hij een aantal keer is uitgesteld.

Veel actie in Mission Impossible 7

Er is trouwens al een trailer voor Mission Impossible 7. De film heet officieel Dead Reckoning Part One en belooft weer veel spectaculaire stunts, zoals we inmiddels gewend zijn van hoofdrolspeler Tom Cruise, die zijn stunts in de regel zelf doet. In de trailer duikt hij bijvoorbeeld met een motorfiets in een ravijn.
Met Mission Impossible 7 op komst heeft Tom Cruise twee jaar op rij een spectaculaire film in de bioscoop. Eerder dit jaar verscheen namelijk ook Top Gun Maverick. Deze werd enorm goed ontvangen en werd ook de best verdienende Tom Cruise-film ooit.

Populair Nieuws