Alles wat we al weten over Mission Impossible 7

Article
zondag, 17 oktober 2021 om 9:00
mission impossible bergf1643017880
Het zevende deel van Mission Impossible komt er over een jaar aan. De film zal op 30 september 2022 in de bioscoop moeten verschijnen. Wat weten we eigenlijk al allemaal van deze film?
Mission Impossible 7 werd aangekondigd na het grote succes van het zesde deel van de filmreeks. In eerste instantie was het plan dat deel zeven en deel acht achter elkaar zouden worden opgenomen. Dit plan is niet doorgegaan, omdat Tom Cruise bezig ging met een andere film, waardoor het qua planning niet meer mogelijk was beide films achter elkaar op te nemen. Toch komen beide films in 2022 erg snel achter elkaar uit.
Deel zeven zou in het originele plan eigenlijk ook al dit jaar te zien zijn, maar door het coronavirus is dit plan, zoals bij meerdere producties het geval is in de soep gelopen. Het nieuwe deel staat nu gepland voor 30 september 2022 en het achtste deel mogen we niet al te lang daarna verwachten, namelijk in november van 2022. Fans van de Mission Impossible films kunnen dus uitkijken naar eind 2022.

Veel informatie over de film blijft geheim

Er wordt veel geheim gehouden over de nieuwe film. Er is ook nog geen trailer uitgebracht. Er is dus ook niet veel bekend van waar de film over zal gaan. Wel komt er hier en daar wat informatie naar buiten over bepaalde stunts die uitgevoerd worden. Deze stunts worden door Tom Cruise zelf uitgevoerd, iets wat hij meestal doet. Hij staat erom bekend de meest risicovolle stunts zelf te doen.
Voorbeelden van iets dat de media haalde was dat er een plan was om een historische brug in Polen (deels) op te blazen. Bewoners rond de brug waren het hier niet mee eens en het nieuws haalde de media. Het productieteam zou aan de inwoners hebben beloofd dat de brug zou worden herbouwd met de opbrengsten van de film.
Er was ook een stel dat nietsvermoedend rondliep. Het koppel hoorde opeens een helikopter aankomen en zagen mannen uit deze helikopter springen. Een van deze mannen bleek Tom Cruise te zijn. De acteur landde zo langs het koppel. Volgens het stel nam de acteur een foto met het koppel en verdween hij weer.
mission impossible fallout trailer 2 online 131724f1633965755

Waar gaat het zevende Mission Impossible deel over?

Naast de oude cast krijgen we in de film ook een aantal nieuwe gezichten te zien. De hele cast is nog niet bekendgemaakt, maar een aantal namen al wel. Tom Cruise keert in ieder geval terug als spion Ethan Hunter. Naast Tom Cruise keren ook Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby en Frederick Schmidt terug in deel zeven. Een leuk feitje over de film is dat Tom Cruise een relatie kreeg met Actrice Hayley Atwell tijdens de opnames. Hayley Atwell is een van de hoofdrolspeelsters in de film. De relatie is wel alweer voorbij, maar waarschijnlijk gaan we wel wat van de chemie tussen de twee terugzien in de film zelf.
Wie de grote vijand wordt van de film is onduidelijk. Nicholas Hoult was bekendgemaakt als een van de vijanden uit de film. De acteur heeft het project alleen helaas moeten verlaten toen mede door de corona maatregelen de productie vertraging opliep. Hierdoor lukte het de acteur niet meer om mee te doen aan de film, dus zal hij ook niet in de film te zien zijn. Naast deze kleine dingen weten we weinig over het verhaal van de film.
Mission Impossible 7 gaat op 30 september 2022 in wereldpremière. Tot die tijd is er nog veel kans dat we een paar geruchten krijgen te horen en dat er eindelijk een trailer naar buiten komt. Het is dus nog afwachten, voordat we meer weten over het zevende en misschien wel ook al het achtste deel. Beide films komen namelijk erg snel achter elkaar uit.

Populair Nieuws