Viaplay geeft zes maanden gratis weg via prijsvraag

News
donderdag, 21 juli 2022 om 12:28
f1viaplayf1641918326
Heb je nog geen abonnement op Viaplay, maar wil je de streamingdienst wel eens gratis uitproberen? Dan kan je nu een abonnement van zes maanden winnen via een prijsvraag.
Er verschijnen aan de lopende band nieuwe streamingdiensten in Nederland. Zo zijn er dit jaar al HBO Max en Viaplay gelanceerd en dan komt SkyShowtime er ook nog eens aan. Het is dan ook wel begrijpelijk dat niet iedereen een abonnement kan hebben op alle streamingdiensten, want dan ben je veel geld kwijt elke maand.
Gelukkig kan je nu wel Viaplay voor zes maanden lang gratis uitproberen, mits je een beetje kennis van de Formule 1 hebt - of simpelweg een goeie gok kan doen. Viaplay heeft namelijk een prijsvraag georganiseerd op haar Instagram-kanaal.
Om in aanmerking te komen hoef je alleen maar antwoord te geven in de comments op een simpele vraag: hoe denk je dat het podium eruit gaat zien bij de F1 Grand Prix van Frankrijk?

Opnieuw succes voor Verstappen?

De race wordt dit weekend georganiseerd op het Circuit Paul Ricard, nabij Le Castellet. Vorig jaar wist Max Verstappen daar te winnen, dankzij een slimme strategie, zodat hij vlak voor het einde van de race Lewis Hamilton kon inhalen.
Dit jaar zal de Nederlander waarschijnlijk voor een grote uitdaging komen te staan. Het wordt dit weekend namelijk behoorlijk heet in Le Castellet, met temperaturen die oplopen tot 34 graden. Aangezien het team van Red Bull Racing al veel last had van bandenslijtage in Oostenrijk, kan het nu nog een stukje erger worden. Dat belooft dus een spannende race te worden aankomende zondag!