Spectaculaire eerste Mission Impossible 7 trailer getoond

News
maandag, 23 mei 2022 om 16:30
mission impossible 7 mission impossible dead reckoning part onef1653314102
Paramount Pictures heeft de eerste Mission Impossible 7 trailer uit de doeken gedaan. De filmreeks waarin Tom Cruise gekke stunts mag doen in actievolle films heet Mission Impossible Dead Reckonining Part One en staat voor juli 2023 op de planning. Bekijk de eerste, spectaculaire beelden nu hier!
De eerste teaser trailer van Mission Impossible Dead Reckoning Part One is uit de doeken gedaan. De zevende film in de reeks van Tom Cruise belooft wederom een flinke landing actie met zich mee te brengen, terwijl Cruise zijn leven weer op het spel zet om de meest spectaculaire stunts op beeld vast te leggen. Eén van de stunts zien we in ieder geval al goed in de eerste trailer.
Bekijk de trailer nu zelf hieronder.
Zoals in de teaser van iets meer dan twee minuten worden we getrakteerd op talloze toffe beelden, maar één van de laatste shots houdt de aandacht het meeste vast. Het betreft de stunt waarin we Tom Cruise van een klif zien rijden met een motor en zichzelf laat neerstorten richting de vlakte. Gelukkig heeft Cruise als zijn personage Ethan Hunt wel een parachute op z'n rug.

Mission Impossible 7 trailer al eerder gelekt

Dit weekend lekte de Mission Impossible 7 trailer al en namen sommige fans alvast een kijkje. Nu zijn de beelden gelukkig gewoon in goede kwaliteit te bekijken en begint het aftellen naar de film zelf. Helaas gaat dat nog wel even duren, want de film verschijnt pas in juli 2023, nadat de film weer werd uitgesteld.. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Populair Nieuws