Releasedatum Mission Impossible 7 opnieuw uitgesteld

News
maandag, 24 januari 2022 om 12:30
mission impossible bergf1643017880
Het zevende deel in de Mission Impossible-reeks is opnieuw uitgesteld. Corona lijkt serieuze problemen te geven voor de productie van de film en heeft de release inmiddels al flink vertraagd.
Mission Impossible 7 is nog een keer uitgesteld. De nieuwe releasedatum voor de film staat nu op juli 2023. De film stond eerst nog gepland voor release in september 2022, maar is nu in totaal al ruim een jaar uitgesteld.
Ondanks het verplaatsen van de releasedatum, zijn er al grote plannen voor het vervolg van de film. Nu het zevende deel in de reeks is uitgesteld zal ook het achtste deel nog even moeten wachten. Mission: Impossible 8 zou volgens The Hollywood Reporter ook bijna een jaar zijn uitgesteld. De film stond gepland voor juli 2023 maar wordt nu pas verwacht in juni 2024.
Het uitstellen van de films is het gevolg van COVID-19-problemen. Het zevende deel in de Mission: Impossible reeks stond eigenlijk gepland voor een release in november 2021, maar Paramount heeft de film al meerdere keren moeten uitstellen.

Problemen op de Mission Impossible 7 set

De opnames van de film gaan dus niet bepaald vlekkeloos. In december 2020 zou Tom Cruise nog boos zijn geworden op mensen van de productie. Het zou te maken hebben gehad met het niet naleven van de coronaregels. The Sun publiceerde een audioclip waarin de boze Tom Cruise te horen was. De bekende acteur was woedend omdat twee crewleden 'op minder dan een meter afstand van elkaar stonden' achter een computerscherm op de set.
Als ik je het nog een keer zie doen, ben je f*cking weg”, raasde Cruise tegen de twee productieleden.
Tom Cruise uitte zijn frustratie omdat volgens hem de set van MI7 het voorbeeld moest geven voor vele anderen. Volgens Cruis 'maken ze nu weer films in Hollywood vanwege ons, omdat ze in ons geloven'. De bekende acteur speelt niet alleen de hoofdrol, maar leidt ook de productie van de film. Er staat dus veel op het spel voor de bekende acteur. Mocht de film toch weer worden stilgelegd of verplaatst dan kunnen er serieuze problemen opduiken voor de toekomst van de franchise.