Stray heeft een opmerkelijke fanbase erbij gekregen

News
donderdag, 21 juli 2022 om 11:55
stray blogroll 1654633345225 j16vf1658239155
Stray is deze week uitgekomen voor de PlayStation consoles en PC. De game met een kat in de hoofdrol wordt goed ontvangen, maar heeft nu ook een opmerkelijke fanbase erbij.
Met de technologie van tegenwoordig kunnen games steeds realistischer worden gemaakt. Van gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen tot aan het kunnen tellen van haartjes op een dier. Ook ontwikkelaar BlueTwelve Studio is het blijkbaar gelukt om een realistische protagonist neer te zetten in Stray.
Op Twitter duiken er namelijk sinds de release enorm veel video's op van katten die geobsedeerd zijn door de game. De ene kat kan zijn ogen niet van het scherm houden, terwijl de ander dolgraag vriendjes wil worden met de held van het verhaal. Een nieuw Twitter-account genaamd Cats Watching Stray heeft veel video's verzameld op één overzichtelijke pagina.

Stray gratis te spelen via PS Plus Extra

Als je zelf ook Stray wil spelen, ongeacht of je zelf een kat als huisdier hebt, dan kan je dat nu goedkoop doen. Heb je namelijk een abonnement op PlayStation Plus Extra of Premium, dan kan je de game nu spelen zonder ervoor te betalen. Stray is namelijk meteen onderdeel geworden van de gratis games die PS Plus Extra-leden deze maand tot hun beschikking hebben gekregen.
Heb je alleen een Xbox of Nintendo Switch in huis staan, dan is het helaas niet mogelijk om momenteel Stray te spelen. De kans is alleen wel aanwezig dat de kattengame in de toekomst wel naar andere platformen komt. In een trailer voor de game wordt namelijk vermeldt dat Stray een console exclusive is voor 'een gelimiteerde tijd'.

Populair Nieuws

Laatste Reacties