Kende je deze 5 hilarische Bullet Train easter eggs al?

Article
dinsdag, 06 september 2022 om 18:03
bullet train ps 1 jpg sd high copyright 2021 ctmg inc all rights reserved 1f1659014091
Bullet Train is een feit en draait in de bioscoopzalen. Het is een actievolle film met een hoop humor én veel bekende koppen. Maar wist je dat er ook veel easter eggs zijn? We hebben 5 hilatische voor je op een rijtje gezet.
Voordat je verder leest, zorg dan dat je de film al gezien hebt in de bioscoop. Want dit artikel is uiteraard niet spoilervrij!

Percy

In de bioscoop duikt Logan Lerman op, naast spelers als Brad Pitt en Aaron Taylor-Johnson. Opvallend is dat hij niet echt een naam heeft in de film, omdat hij 'de zoon van' speelt. Op een gegeven moment worden er met hem grapjes gemaakt en wordt gezegd dat hij wel een Percy zou kunnen zijn. Sindsdien wordt hij meerdere keren Percy genoemd. Dit is een easter egg omdat Logan Lerman de rol vertolkte van Percy Jackson in de eerdere films. Ook al is dit niet wat de personages in de film bedoelden ... de kijker weet wel beter. Wist je overigens dat Brad Pitt en Logan Lerman ook het doek deelden in de film Fury?

Sexy thing

De film kent een hoop cameo's. Hilarische vooral. Eén daarvan is de korte rol van Channing Tatum. Hij zit in een scene als voorbijganger en wordt min of meer omgekocht voor een vies klusje. Hij reageert heel naïef en vraagt of het iets te maken heeft met seks. Dit is een verwijzing naar zijn rollen in Magic Mike, waarbij Tatum heel wat sexy dansjes doet om mensen te verleiden. Zijn rol in Step Up was nog braaf, maar de dansjes in Magic Mike zijn van hele andere orde.
deadpool films blijven 17 bij disney na overname fox 146337

Deadpool 2

Er is nog een cameo en die is voor Ryan Reynolds. Alles draait om ene Carver, die we nooit te zien krijgen, omdat hij ziek is. En dan krijgen we hem toch één keer te zien. Carver wordt gespeld door Ryan Reynolds die echt maar een paar seconden in beeld is. Dit is een verwijzing naar Deadpool 2, omdat Brad Pitt daar een cameo maakt van ook maar een paar seconden. En we weten allemaal wie de hoofdrol heeft in Deadpool 2. Juist, Ryan Reynolds. De regisseur van Deadpool 2 is
David Leitch. Je raadt het al: hij is degene die Bullet Train geregisseerd heeft.

The Lost City

Eerder dit jaar draaide The Lost City in de bioscoop met Sandra Bullock en Channing Tatum. Een bijrol is weggelegd voor Brad Pitt. Hoewel hij in de film sterft, duikt hij in de post-credit scenes weer op tijdens een meditatieles. Daarin zegt hij te werken aan zijn woedeproblemen en wrok probeer te verwerken. In Bullet Train heeft Pitt de hele tijd contact met zijn opdrachtgeefster, die aan het einde van de film gespeeld is door Sandra Bullock. Als hij aan het begin van de film contact met haar haar heeft, Ladybug, dan zegt hij tegen haar dat hij zijn leven probeert te beteren, zijn woede wil laten varen en een wat positievere kijk wil hebben op het leven. Het lijkt een voortzetting te zijn van wat zijn personage wil in The Lost City. Opvallend is ook dat Bullock, Tatum en Pitt in zowel The Lost City als Bullet Train zitten.

Prosopagnosie

Tot slot zit er een hele leuke recente grap in die te maken heeft met Brad Pitt en hij eigenlijk zichzelf belachelijk maakt. Recentelijk is hij er namelijk vooruit gekomen dat hij lijdt aan de aandoening prosopagnosie, waardoor hij geen gezichten herkent. De oplettende kijker zal opvallen dat hij op een gegeven moment een grap maakt over als mensen iemand niet herkennen, want zijn personage is daar juist heel goed in. Heel droog sluit hij dan af met 'Really?'.
De film kent nog een paar verwijzingen. Wie weet heb jij zelf ook nog wat ontdekt? Laat het dan hieronder weten in de comments!