Foto: The Walt Disney Company Benelux

Alle titels in dit lijstje zijn geordend op basis van de volgorde van de release. Let op: dit artikel spoilers bevat als je Endgame en Far From Home nog niet hebt gezien.

10. Black Widow

De eerste titel waar we naar uit kunnen kijken is de langverwachte film over Black Widow. Op het moment dat duidelijk werd dat een vrouwelijke superheld haar eigen solo-film zou krijgen, had iedereen al gehoopt dat het Black Widow zou worden. Achteraf bleek het Captain Marvel te zijn. Nu kan ze alsnog laten zien dat ze genoeg in haar mars heeft om de hoofdrol op zich te nemen in een actievolle nieuwe film. Black Widow kan haar mannetje wel staan!

Interessant wordt hoe de film Black Widow (die na Avengers Endgame dood is) precies vorm wordt gegeven. Wel zijn er al de nodige details bekend over dit avontuur in Boedapest. Zo weten we dat Taskmasker de grote slechterik van deze film zal worden. Ook is er een rol weggelegd voor Florence Pugh (Midsomar) als spionne Yelena Belova. David Harbour (Stranger Things) krijgt ook een rol als Alexei Shostakov. Dit is een interessant personage aangezien hij in de strips ooit uitgroeit tot de Russische Captain America.

Op 1 mei 2020 voegt deze film zich bij het MCU Phase 4.