Thor Love and Thunder trailer laat een opvallende ommekeer zien

News
woensdag, 20 april 2022 om 15:30
screenshot 35f1650353254
Het is al weer even geleden dat we Chris Hemsworth in een alleenstaande Thor film hebben kunnen bewonderen, dat was natuurlijk Thor: Ragnarok die uitkwam aan het einde van 2017. Ietsjes later kwam de Infinity Saga ten einde en Thor speelde daar ook een grote rol in. Nu kunnen we eindelijk zien in de trailer van Thor: Love and Thunder wat onze geliefde Noorse god daarna is gaan doen toen hij in het ruimteschip stapte van de Guardians.
In het begin van de trailer zien we een paar prachtige scene's waar Thor rent van kind tot volwassen man. Terwijl we dit zien, horen we een speech over hoe Thor niet meer weet wie hij is, en dat hij dat wil gaan uitvinden. Ook zien we hem Stormbreaker in het zand begraven terwijl hij zegt:
Dit signaleert dat Thor klaar is met al het vechten wat hij al zo lang heeft gedaan. Hij wil opzoek naar innerlijke rust en zegt dan ook dat zijn superhelden dagen achter hem zijn. We zien hem en Korg dan ook verschillende werelden bezoeken, opzoek naar wie Thor echt is. Dat is een flinke ommekeer in vergelijking met de Thor die we nu al zo goed kennen uit de Marvel-films.

Een opvolger voor Thor

In Thor: Ragnarok zagen we Mjölnir uiteenspatten in de handen van Hella. Toch komt de hamer weer terug vliegen in de trailer, maar deze keer landt hij in de hand van Jane Foster. Jane is Thor's ex uit de eerste 2 films, nu is ze terug en wordt ze eindelijk de vrouwelijke versie van Thor, die in de comics al een uitgebreid verhaal heeft. In een schokkende twist is het dan ook weer Natalie Portman die terugkomt voor de rol, nadat ze absent was voor een deel van de MCU. Of ze Thor in deze film weet te temmen en wat ze zelf allemaal in haar mars heeft, daar zullen we op 8 juli achter gaan komen, wanneer Thor Love and Thunder eindelijk in de bioscoop verschijnt.