Wolfenstein

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door id Software & Raven Software en uitgegeven door Activision Blizzard & Raven Software

  7.1

  Wolfenstein Artikelen

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Vijf politieke games - Kabinet Rutte III in de jungle

  Hoera, er is eindelijk een regeerakkoord! Het heeft even geduurd, maar kabinet Rutte III gaat er komen. Daarom is het tijd om vijf politieke games op een rijtje te zetten. Zou ons kabinet het uithouden in het politieke steekspel van deze games?

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Wolfenstein Review

  Onlangs konden jullie midddels een interview al een beetje wat proeven van de nieuwe Wolfenstein. Inmiddels hebben we de game ook gespeeld maar hebben we inmiddels niet genoeg van Tweede Wereldoorlog games?

  Wolfenstein Preview

  Het is het jaar 1992: Wolfenstein 3D is een ware klapper. Het first person shooter genre is geboren en iedereen zit in een 'wauw'-sfeer. Het is het jaar 2009: Wolfenstein keert terug. Hoe 'wauw' wordt het deze keer?

  Wolfenstein Nieuws

  Ontwikkelaar id Software hint naar nieuwe Wolfenstein en Quake

  Jason Kim, producer bij id Software, hint naar mogelijke nieuwe delen van Wolfenstein en Quake in de toekomst.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.