Veel Bethesda games toegevoegd aan PC Game Pass

News
vrijdag, 19 augustus 2022 om 12:00
pc game pass gamesf1648052750
Game Pass is altijd al een mooie deal, maar als je van wat oudere Bethesda games houd is de deal nog mooier geworden. Ter gelegenheid van Quakecon zijn er namelijk veel Bethesda en id Software titels toegevoegd. Ze zijn per direct beschikbaar.
Pas geleden kregen we te horen wat de Game Pass games voor de rest van augustus worden. Maar wie dacht dat het daarmee gedaan was voor deze maand heeft het mis. Bethesda's Quakecon 2022 is namelijk nu bezig en de studio heeft voor die gelegenheid wat titels op Game Pass gezet. Er zijn wat mooie titels bijgekomen die je per direct kunt spelen.
Het gaat om vijf games van Bethesda en id Software. The Elder Scrolls, Quake en Woflenstein zijn vertegenwoordigd. De volgende vijf games komen naar PC Game Pass:
Verder zijn alle Champions in Quake Champions automatisch unlocked voor Game Pass-abonnees.

Ook gratis games buiten PC Game Pass

Buiten Game Pass om kun je nog meer games gratis spelen. De games Quake Champions, The Elder Scrolls: Arena en The Elder Scrolls II: Daggerfall zijn aan de Microsoft store toegevoegd. Je kunt ze nu gratis downloaden.
Ook kun je verschillende Bethesda games nu met korting scoren. Daarbij zijn ook wat recentere titels van de partij. Daarbij kun je denken aan Deathloop, Doom Eternal en Ghostwire: Tokyo