Warframe Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Warframe Switch release bekendgemaakt door Digital Extremes

  Er is een Warframe Switch release aangekondigd tijdens de jaarlijkse Warframe conventie. Met meer dan 38 miljoen geregistreerde spelers op andere consoles komt de game naar de Switch. Warframe is natuurlijk de free-to-play co-op shooter van Digital Extremes.

  Warframe Plains of Eidolon nu ook te spelen op console

  De Warframe Plains of Eidolon update is nu live op PlayStation 4 en Xbox One. Deze open wereld kwam eerder al naar de PC versie van Warframe.

  Warframe populairste free-to-play op PS4

  Op de PlayStation 4 is Netflix de meest gedownloade app. Verrassend genoeg is de tweede plek opgeëist door de gratis game Warframe. Het spel is daarmee de populairste free-to-play titel op de nieuwste console van Sony.

  Warframe PC passeert 5,5 miljoen gebruikers

  Ontwikkelaar Digital Extremes van Warframe heeft bevestigd dat zijn MMO shooter nu de 5,5 miljoen gebruikers is gepasseerd. Om het te vieren heeft Digital Extremes de twaalfde update van de game vrijgegeven. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen.

  Nieuw karakter in PS4-update Warframe

  In de 11.5 update voor Warframe, die de PS4-versie gelijktrekt met de PC-versie, wordt een nieuw karakter geïntroduceerd, inclusief nieuwe wapens en levels.

  Warframe ook naar de Xbox One?

  De free-to-play sci-fi shooter met ninja's die als Warframe door het leven gaat, lijkt ook naar de Xbox One te komen. PEGI heeft namelijk een minimale leeftijd op deze game voor de nieuwe console van Microsoft geplakt.

  PlayStation 4-versie Warframe krijgt update

  De free-to-play game Warframe heeft vandaag een update gekregen en loopt daarmee nu gelijk aan de PC-versie. Spelers kunnen onder andere met een nieuw personage aan de slag en nieuwe wapens.

  Pre-order bonussen voor PS4-versie Warframe onthuld

  Warframe komt tegelijk met de PlayStation 4 uit in Europa op 29 november. Ondanks dat de game volledig kostenloos te spelen is, kun je toch pre-order bonussen scoren.

  Line-up PlayStation 4 launch games bekend

  Gisteravond heeft Sony de releasedatum voor de PS4, 29 november in Europa, bekendgemaakt. Daarnaast gaf de Japanse consolemaker ook een lijst vrij met alle games die je dit jaar nog kunt verwachten voor de PlayStation 4.

  'Xbox One-versie Warframe hangt af van Microsoft'

  Of de free-to-play shooter Warframe een versie krijgt voor de Xbox One hangt volgens de ontwikkelaar Digital Extremes helemaal van de houding van Microsoft af tegenover indiegames.

  Warframe komt naar de PlayStation 4

  Digital Extremes, de studio achter Warframe, heeft bevestigd dat de sci-fi shooter ook naar de PlayStation 4 komt. De game wordt een launchgame van het platform en net als de PC-versie een free-to-play game.

  Warframe kent meer dan een miljoen geregistreerde gebruikers

  Warframe, de coöperatieve online free-to-play third-person shooter, kent op het moment van schrijven al meer dan een miljoen geregistreerde spelers.

  Dit weekend open bèta voor Warframe

  Digital Extremes, bekend van onder andere The Darkness II, levert later dit jaar de free-to-play game Warframe af. Als voorproefje start de ontwikkelaar aankomend weekend met een open bèta.

  Darkness 2 ontwikkelaar komt met free-to-play shooter

  Ontwikkelaar Digital Extremes gaat zich richten op free-to-play games. De studio die we kennen van The Darkness 2 kondigt vandaag de gratis shooter Warframe aan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.