Scoor nu gratis game codes voor deze populaire MMO's!

Article
donderdag, 14 juli 2022 om 12:30
black desert online headerf1657621829
We hebben goed nieuws voor liefhebbers van MMO's en RPG's. Bij XGN.nl geven we nu namelijk gratis game codes weg voor de populaire titels Warframe en Black Desert Online. En je kan ook nog eens een premium gaming headset winnen!
MMO's en RPG's hebben altijd al trouwe fans gehad, maar de laatste jaren zijn de games in die genres helemaal populair geworden, met een explosieve groei in het aantal games en het aantal spelers. Zo worden games als Warframe en Black Desert Online dagelijks gespeeld door tienduizenden spelers!
Voor liefhebbers van die games hebben we bovendien goed nieuws. Bij XGN.nl geven we nu namelijk game codes weg van beide titels: de Black Desert Online Item Pack en de Warframe Kyroptera Syandana. Elke dag heb je kans om één van twintig (Warframe) of tien (Black Desert Online) nieuwe codes te claimen. Lukt het je dus vandaag niet om een code te grijpen, dan is er morgen een nieuwe kans, maar wees er dus wel snel bij!
De codes zijn verzilveren op de websites van de games zelf. Voor de code van Warframe kan je hier terecht en voor de code van Black Desert Online moet je hier zijn.
Dat is bovendien niet alles. Als je namelijk een reactie achterlaat op deze post op Facebook, dan maak je ook nog eens kans op de Steelseries Arctis Nova Pro (wired) met GameDAC, ter waarde van maar liefst 279,99 euro!
De codes zijn bijgewerkt op 16 juli.

Warframe

Black Desert Online

Dit artikel is in samenwerking met Steelseries.