Uncharted: The Lost Legacy

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Naughty Dog en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8

  Uncharted: The Lost Legacy Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  DICE Award winnaars - Alle grote kanshebbers op een rijtje!

  In februari is het weer zover. De jaarlijkse DICE Award winnaars (niet te verwarren met studio DICE) worden weer bekendgemaakt. Welk spel mag zich Game of the Year noemen en wie winnen er binnen de andere 23 categorie├źn? Wij zetten de 10 grote kanshebbers op een rijtje!

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Uncharted: The Lost Legacy Nieuws

  Uncharted The Lost Legacy Creative Director verlaat Naughty Dog

  Shaun Escayg, de Uncharted The Lost Legacy creative director, verlaat Naughty Dog per direct. Zijn afscheid kondigde hij aan op Twitter.

  Uncharted The Lost Legacy kopen - Nu 19,99!

  Iedereen kan Uncharted The Lost Legacy kopen met een flinke korting. Het spel is bij de Mediamarkt namelijk te koop voor 19,99 euro.

  Uncharted The Lost Legacy schattenjacht uitslag

  Samen met Sony PlayStation en PSX-Sense organiseerden we vandaag een heuse Uncharted The Lost Legacy schattenjacht! Enkele gelukkige schatjagers wisten de buit binnen te halen en gingen naar huis met mooie prijzen.

  PS4 sales zijn tot nu toe minder hoog dan vorig jaar

  De PS4 sales van het huidige fiscale jaar zijn tot nu toe minder hoog dan in het vorige fiscale jaar. Dat blijkt uit de eerste cijfers van het eerste kwartaal van Sony. Het bedrijf wijdt de mindere verkoopcijfers aan het gebrek aan exclusieve titels in april tot en met juni.

  Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld van 9 minuten

  Naughty Dog heeft nieuwe Uncharted The Lost Legacy gameplay onthuld. In deze negen minuten krijgen we een goed overzicht van wat we van de game kunnen verwachten. Bekijk de gameplay bovenaan de pagina.

  ┬ę 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.