Game releases januari 2022 - Rainbow Six en Pokémon!

Article
zaterdag, 01 januari 2022 om 16:00
pokemon legends arceusf1614608120
Het nieuwe jaar is begonnen en we wensen iedereen natuurlijk een goed en gezond 2022, met veel games. Maar met welke games beginnen we eigenlijk? Wat zijn de game releases van januari 2022?
De eerste maand van het jaar zit, zoals vaker, niet afgeladen vol. Maar we mogen toch wel wat grote game releases verwelkomen, zoals de nieuwe co-op shooter van Rainbow Six. Er is wat uitstel en een naamsverandering overheen gegaan, maar in januari 2022 is Rainbow Six Extraction er dan eindelijk.
Ook Pokémon-fans kunnen aan de slag met iets nieuws. Aan het einde van de maand komt Pokémon Legends: Arceus uit. De game slaat een wat andere richting in dan we van Pokémon gewend zijn. Veel mensen hopen dat er een frisse wind waait door de franchise. Op 28 januari weten we of dat zo is.
Januari 2022 is overigens ook een mooie maand om PC-gamer te zijn. Er zijn maar liefst twee voormalige console-exclusives die deze maand naar PC komen. Het gaat ook niet om de minste games, namelijk God of War en Monster Hunter Rise, beide zeer goed ontvangen op respectievelijk de PS4 en Switch.
Dan is er nog Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Deze release brengt Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy naar PS5 (en later dit jaar ook naar PC). Daarbij gaat wel de multiplayer van de games verloren, maar daarvoor krijg je de nodige opties voor verbeterde graphics en performance.

Wat zijn de game releases van januari 2022?

Normaal gesproken zeggen we nu dat er nog ‘veel meer’ is dan alleen wat hierboven genoemd staat, maar ‘veel’ zou nu een beetje overdreven zijn. Desondanks is er wel meer. Hieronder vind je een overzicht.

Switch releases

PS4 Releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

De kans is best aanwezig dat er deze maand niet zoveel voor je bij is. Maar als je toch een game zoekt kun je even kijken bij de game releases van december. Dat we 2021 achter ons laten betekent natuurlijk niet dat de games niet mee mogen naar 2022!

Populair Nieuws