Titanfall 2 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #50 tot en met #41

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 50 tot en met 41.

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Effect and Cause uit Titanfall 2

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of objectief hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Titanfall 2.

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Top 10 beste PS4 sales voor mensen met een laag budget

  Een PS4 hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar elke keer een nieuw spel voor je PS4 kopen kan uiteindelijk heel duur uitpakken. Daarom hebben wij hier een handig lijstje voor je gemaakt met de beste PS4 sales, voor als je een leuk spel wilt, maar een beperkt budget hebt.

  Top 10 tofste game companions - Samen sta je sterk

  Of je nou moet overleven in een wereld vol met monsters of samen de strijd aangaat met een leger van vijanden, het is altijd leuker als je jouw avonturen kunt delen met een ander. Teamwork is soms cruciaal. In de top 10 tofste game companions sommen we de vetste samenwerkingen voor je op!

  De top 10 beste PlayStation Store deals om te kopen

  De top 10 beste PlayStation Store deals geven je weer genoeg om mee aan de slag te gaan. In plaats van geld uitgeven aan de vakantie, kun je het ook aan deze games spenderen. Er zijn genoeg top aanbiedingen waar je helemaal los mee kunt gaan.

  Paaskorting: Deze 10 paasdeals voor pc en console mag je niet missen!

  Tijdens Pasen zijn er ieder jaar veel games in de sale. Deze paaskorting kan vaak hoog oplopen. Daarom zetten we de beste paasdeals op een rijtje.

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PC budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar ligt op de loer en dat zorgt weer voor veel nieuwe games in onze kasten. Heb je geen zin om 60 euro voor een gloednieuw spel te betalen? Dan leggen wij de tien beste PC budget games die je niet meer dan 30 euro kosten aan je voor. Let wel op, alleen fysieke games staan in dit overzicht.

  Top 5 first-person shooter games 2016 - Intense actie!

  2016 heeft tal van pareltjes gebracht naar de wereld van de games. Ook binnen het first-person shootergenre zijn er diverse titels voorbij gekomen die het noemen waard zijn. De beste titels zijn opgenomen in een lijst en kun je lezen in deze top 5 first-person shooter games 2016.

  Top 5 beste multiplayer games 2016 - De tofste online-ervaringen

  Naast een spannende ervaring in je eentje, is een game met anderen spelen er ervaren minstens net zo leuk. Ook binnen dit genre zijn er dit jaar weer een aantal mooie games uitgebracht. Tijd om ze samen te brengen in de top 5 beste multiplayer games 2016.

  Top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma

  Ook 2016 is weer een goed jaar geweest voor de fanatieke gamer onder ons. Van razendsnelle shooters tot meeslepende Role-playing games, je hoefde je dit jaar niet te vervelen. Ook de redacteuren hebben genoeg uren gemaakt dit jaar. Dit de top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Laura de Fluiter

  Wie zegt dat vrouwen niet kunnen gamen? Of wie zegt dat vrouwen alleen maar van casual games houden? Onzin natuurlijk! Onze Laura is een gamer in hart en nieren, zo blijkt wel uit de top 10 beste games van 2016 volgens haar!

  De 10 beste game trailers 2016

  Het einde van het jaar nadert en we kunnen wel stellen dat 2016 een hectisch jaar is geweest voor de gamewereld, maar de trailers van dit jaar zijn wederom oogverblindend mooi. Check hier De 10 beste game trailers 2016.

  Titanfall 2 Review - Had zoveel beter kunnen zijn

  Respawn Entertainment had goud in handen met Titanfall, dat in 2014 verscheen voor Xbox en PC. Niet gek dus dat veel gamers met smart gewacht hebben op het tweede deel, die de IP bovendien voor het eerst naar PlayStation zou brengen. Ons oordeel over deze opvolger lees je in deze Titanfall 2 review!

  Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

  Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.

  Wallpaper Pick oktober met Battlefield 1 en Doctor Strange

  De laatste maandjes van het jaar komen er alweer aan en voor ons gamers is dat vaak goed nieuws. In het najaar komen meestal de grootste, tofste titels uit en oktober is zeker een goede start. Je achtergrond moet natuurlijk wel met de tijd meegaan dus kijk hier je ogen uit in de Wallpaper Pick oktober!

  Titanfall 2 beta special - De tofste dingen van het strijdtoneel

  Onlangs konden we met een Titanfall 2 beta aan de bak. Tussen veel andere gamers renden wij ook het strijdveld op. Terwijl de kogels ons om de oren vlogen en we met regelmaat achterna gezeten werden door een Titan hebben wij de drie tofste dingen voor je op een rijtje gezet in deze Titanfall 2 beta special!

  Titanfall 2 Bounty Hunt features - Wat je moet weten over de gamemode

  Een opvolger die net als het origineel zo zwaar op de multiplayer leunt, kan natuurlijk niet zonder nieuwe speltypen. In Titanfall 2 is dat het kersverse Bounty Hunt. Deze Titanfall 2 Bounty Hunt features leggen je alles uit wat je moet weten.

  Titanfall 2 campaign - Samen met je Titan in singleplayer

  Ontwikkelaar Respawn liet eerder dit jaar weten dat Titanfall 2 een singleplayer modus zou krijgen, iets wat afwezig was in het voorgaande deel. Wij hebben een voorproefje gekregen van deze Titanfall 2 campaign, die niet alleen boordevol met actie zit, maar ook een toffe verhaallijn bevat die de band tussen mens en machine centraal stelt. Stand by for Titanfall!

  Top 5 hoogtepunten van de EA persconferentie gamescom

  Op gamebeurzen draait het, naast het spelen van nog uit te komen games, maar om één ding voor een gamer: de persconferenties. Zo ook op Gamescom, waar zojuist de grande dame der persconferenties heeft plaatsgevonden: die van EA. In deze special lees je de top 5 hoogtepunten van de EA persconferentie Gamescom 2016!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.