Fortnite voertuigen - Welke vervoersmiddelen willen wij zien in Fortnite?

  Met de nieuwste toevoeging van een hoverboard aan Fortnite Battle Royale wordt het aanbod aan voertuigen steeds groter. Wat voor ludieke en gevaarlijke voertuigen moeten in de toekomst worden toegevoegd? Lees hier onze top vijf aan voertuigen die wij in Fortnite willen zien.

  5. Boot

  Onze lijst met gewilde Fortnite voertuigen trappen we af met de boot. Hoe irritant is het om door het water te zwemmen in Fortnite. Stel dat je van een afstand iemand neerknalt die zich net in het water bevindt, dan moet je zelf nog een pleuris eind door het water heen lopen om uiteindelijk de net iets betere loot te krijgen. Hier moet je snel mee wezen, want kapers liggen al snel op de kust.

  Handig zou het dan zijn als je met een snelle boot over het water kan racen en de items snel even kunt ophalen. Voor je het weet ben je aan de overkant en ben je geen wandelende schietschijf meer voor omliggende snipers. Deze boten kunnen standaard op het water liggen, zo zijn deze toegankelijk voor elke speler.

  4. Paard

  In games als The Legend of Zelda en The Witcher is een trouw paard onmisbaar om je te vervoeren over de map heen. Waarom zou je dit niet kunnen doen in Fortnite. De mogelijkheid is er al om in een golfkarretje de map te doorkruisen, maar deze gebruikt natuurlijk brandstof.

  Wees een beetje milieubewust en spring eens een keer op een paard. Zo kun je vanaf het paard ook nog voorbijgangers de verdoemenis in knallen, zonder van je paard af te hoeven. Of nog beter, om in de sferen van Fortnite te blijven, voeg skins toe voor je paard waarmee je deze kan veranderen in bijvoorbeeld een alpaca of lama.

  3. Luchtballon

  Als je neerdaalt op de map van Fortnite is dit het enige moment dat je in de lucht kunt zweven. Waarom zou er geen voertuig zijn waarmee je van boven al je vijanden kunt neerschieten. Dan hebben we geen snel voertuig nodig, maar iets wat ook op de plaats kan blijven hangen.

  Een luchtballon is hier de oplossing voor. Dit maakt het voertuig ook niet overpowered, aangezien je een luchtballon makkelijk kan doorzeven met een paar kogels. De luchtballon zou ook een bepaalde tijd kunnen worden gebruikt, nadat deze verdwijnt en je bijvoorbeeld weer naar de map daalt.

  2. Tank

  Net als het Port A Fort zou je een tank kunnen oproepen door middel van de daarbijbehorende granaat. Deze verwoestende tank zal dan voor een bepaalde tijd op de map te gebruiken zijn. Om deze niet helemaal overpowered te maken zullen er een aantal zwakke plekken worden toegevoegd, waar je de tank makkelijker kunt uitschakelen.

  De voertuigen die nu in Fortnite zitten zijn alleen daar om je te vervoeren, maar stel dat het net niet lukt om een wapen op te pikken voordat de chaos begint. Een tank is dan wel een godsgeschenk. Vooral, omdat je dan die irritante constructies makkelijk kunt uitschakelen.

  1. Mechsuit

  Als laatste op onze lijst van gewilde Fortnite voertuigen staat het mechsuit. Stel je voor, een battle royale modus compleet met mechsuits. Fortnite heeft al concurrentie van Apex Legends van de makers van Titanfall, wat binnen een week na release al 25 miljoen spelers trok. Dus wat voor betere manier is er om een comeback te maken met mechsuits?

  Veel gamers waren teleurgesteld dat de battle royale game Apex Legends geen mechs had om te gebruiken. We zeggen niet dat de mechsuits in de normale modus van Fortnite moeten worden toegevoegd, want dat zal redelijk overpowered zijn. Maar een compleet nieuwe modus met alleen maar mechanische destructie-robots zou geweldig zijn.

  Gewilde Fortnite voertuigen

  De voertuigen in Fortnite zijn tot nu toe alleen om je te vervoeren over de map heen. Je kunt wel spelers aanrijden, maar verder zijn deze niet voor iets anders te gebruiken. Als er voertuigen komen waarmee je ook daadwerkelijk kunt vechten of kunt vervoeren over moeilijke terreinen zullen wij al helemaal blij zijn. Dan is het wel de hoop dat deze voertuigen niet overpowered gaan worden.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.