Titanfall 3 nog lang niet in zicht

News
zondag, 26 september 2021 om 17:00
titanfallf1632389380
Terwijl de echte Titanfall spelers er alles aan doen om de game te blijven spelen, zijn veel andere gamers al lang afgehaakt. De game zat goed in elkaar, maar iedereen had door dat ontwikkelaar Respawn Entertainment, te weinig aandacht in de games stopten. Veel hadden hun hoop op Titanfall 3 gezet, maar het lijkt dat deze titel er niet gaat komen.
Titanfall is dit jaar een klein beetje in populariteit gestegen door de komst van het enorm populaire Apex Legends. Maar terwijl veel spelers terugkeren naar Titanfall, is een derde versie van de game nog lang niet in zicht.
In een livestream van Respawn liet Jason Garza, community coordinator weten dat er niet iets gebeurt op het gebied van Titanfall 3. In de livestream werd vooral gesproken over Kena: Bridge of Spirits en nieuwe Marvel series. Toen een kijker naar Titanfall 3 vroeg liet Garza het volgende weten: “There’s nothing. There’s nothing there.

Waar is Respawn mee bezig?

Het is ook wel enigszins begrijpelijk, Respawn heeft simpelweg haar handen vol aan allerlei andere populaire games. Ook dit bevestigde Garza in zijn livestream:” We have got too many other games in the works right now”. De games die het nu erg goed doen zijn Apex Legends en Star Wars: Jedi Franchise. Apex Legends krijgt steeds meer hackers, en waarschijnlijk wil het bedrijf dit eerst rechtzetten voordat het naar games zoals Titanfall 3 kijkt.
Gelukkig had Garza wel een beetje goed nieuws voor ons. Hij liet weten dat Respawn bezig is met het Titanfall probleem. Er zijn op de servers van Titanfall 1 en 2 veel DDOS aanvallen, waardoor de game op PC eigenlijk niet speelbaar is. Op het moment zijn er maar één of twee developers die ermee bezig zijn, beter iets dan niets.

Populair Nieuws