The Witcher 3: Wild Hunt

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door CD Projekt RED en uitgegeven door Bandai Namco Games

  9.6

  The Witcher 3: Wild Hunt Artikelen

  Wanneer kun je The Witcher 4 release verwachten?

  CD Projekt RED is waarschijnlijk nog wel even bezig met de nodige updates voor Cyberpunk 2077, maar de Poolse studio heeft ook The Witcher 4 op de planning gezet. Maar wanneer kunnen we de release van de fantasy game precies verwachten?

  Wat moet The Witcher 4 leren van Cyberpunk 2077?

  Met het nieuws dat een nieuwe Witcher game daadwerkelijk in ontwikkeling is, is het tijd voor CD Projekt RED om alvast een plan uit te zetten. Een plan om ervoor te zorgen dat de game niet Cyberpunk 2077 achterna te gaan. Om de zelfreflectie rondom de release van die game wat gemakkelijker te maken voor het Poolse bedrijf zetten we alvast de belangrijkste dingen op een rij.

  Alles wat we over The Witcher 4 weten

  De kogel is door de kerk. CD Projekt RED gaat volgend jaar officieel beginnen aan de ontwikkeling van een nieuwe The Witcher-game. Er zijn al een aantal dingen bekend over het nieuwe deel in de geliefde RPG-reeks. Alles wat we tot nu toe weten over The Witcher 4 zetten we voor jou op een rijtje.

  Column: Seks in games - een vals taboe?

  Tegenwoordig zien we steeds vaker seks in games en zijn er gelijktijdig steeds meer mensen die er moeite mee lijken te hebben. Toch is het een beetje een vals taboe, want het lijkt door het grootste gedeelte van gamers geaccepteerd te worden.

  De beste PC aanbiedingen van deze week per winkel!

  Wij zetten hier de beste PC aanbiedingen op een rijtje. Het aantal ontwikkelaars dat een eigen online winkel krijgt lijkt soms met de dag toe te nemen, dus daarom vatten we hier de aanbiedingen op Steam, Epic Games, Ubisoft en meer samen.

  The Witcher 3: Wild Hunt Nieuws

  The Witcher 3 next-gen upgrade release onthuld

  The Witcher 3: Wild Hunt is alweer bijna zes jaar oud, maar CD Projekt RED verwent spelers nog steeds met nieuwe updates. Zo heeft de ontwikkelaar nu de release onthuld van de next-gen upgrade voor de RPG.

  Source codes Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 voor miljoenen verkocht op veiling

  Eerder deze week kreeg CD Projekt RED de zoveelste klap te verwerken in een korte tijd, maar het probleem is nu wel erg groot. De ontwikkelaar is namelijk gehackt, waarbij veel data buit is gemaakt, waaronder de source code van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3: Wild Hunt. Die zijn nu voor miljoenen verkocht via een veiling.

  CD Projekt RED gehackt wegens Cyberpunk 2077

  Poolse studio CD Projekt RED is gehackt, zo maakt de ontwikkelaar zelf bekend via Twitter. Maandag ontdekte CD Projekt RED dat een cyberaanval plaatsvond. Hackers hebben flink wat data buit gemaakt en hebben zelfs de interne systemen van de Poolse studio onder handen genomen.

  The Witcher documentaire toont monsters in het universum

  Een korte documentaire over de serie van The Witcher kwam recentelijk online. De documentaire heet ‘The Witcher’s Bestiary’, wat voor spelers van The Witcher games al een bekende term is. In deze documentaire krijgen we een heleboel monsters uit The Witcher te zien en komen we te weeten hoe al deze wezens bedacht zijn.

  Stemacteur van Cleaver komt naar The Witcher seizoen 2

  Steeds meer details over het tweede seizoen van The Witcher worden bekendgemaakt. Vooral een heleboel castleden worden aan de show gelinkt en we krijgen steeds meer een idee wie wie is. Ook nu zijn er weer een aantal nieuwe castleden bekendgemaakt, waaronder de stemacteur van Cleaver.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.