Zo laat lanceert The Witcher 3 next-gen update

News
dinsdag, 13 december 2022 om 17:00
the witcher 3 gratisf1670945304
Het wachten is bijna voorbij. Over een dag krijgt iedereen de next-gen update van The Witcher 3. PC, PlayStation 5 en de Xbox Series X/S gebruikers zullen de ervaringen van de game opnieuw beleven met betere beelden, nieuwe missies en gear van de Netflix-serie. Dit is hoe laat de update lanceert.
Morgen op 14 december worden de PS5- en Xbox Series X-updates van Witcher 3 officieel gelanceerd. De volledige ontgrendelingstijden hebben wij voor je uitgezocht, maar houdt er rekening mee dat de update in sommige gevallen op verschillende tijdstippen in dezelfde regio live gaat. Afhankelijk van welk platform je gebruikmaakt.

Tegelijkertijd spelen

In Europa worden alle versies van The Witcher 3 op 14 december om middernacht ontgrendeld en Europese spelers op CET kunnen vanaf middernacht tegelijkertijd spelen, maar alleen als ze op de PlayStation zitten. PC en Xbox spelers moeten een uur langer wachten voordat ze om 01:00 uur CET kunnen spelen.
Het is belangrijk om te vermelden dat er geen pre-load-fase is voor de nieuwe versie van The Wicther 3. Wanneer de bovenstaande tijden in jouw regio arriveren, kun je de nieuwe versie van RPG alleen op dat moment downloaden. Voor degenen met een langzamere internetverbinding, zal je misschien een paar uur moeten wachten om te spelen.

Meer talen

Eén van de updates is dat spelers kunnen er nu voor kiezen om The Witcher 3 te spelen met vereenvoudigd Chinese nasynchronisatie en ondertiteling. Voor veel spelers is het fijn om de game in hun moedertaal te kunnen spelen.
Vergeet niet dat het helemaal gratis is en dat je alleen het basisspel hoeft te bezitten om de update te krijgen. Afhankelijk van welke versie van The Witcher 3 Wild Hunt je bezit, kan het zijn dat de content van twee uitbreidingen apart moet worden aangeschaft. De gratis next-gen update geeft je geen toegang tot Hearts of Stone en Blood and Wine.