Super Mario Maker

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Super Mario Maker Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #70 tot en met #61

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 70 tot en met 61.

  Bouwen in games - 10 games waarin je je creativiteit kwijt kunt

  Er zijn veel gamegenres, en veel activiteiten waar je een game omheen kunt bouwen. Er zijn games waarin je moet rennen, springen, schieten, en ga zo maar door. Vaak moet dat met een bepaald doel dat bepaald wordt door de game, maar wat als je wat creatiever wil zijn? Hier zijn 10 games waarin je naar eigen inzicht kunt bouwen.

  Mario Maker 2 features die het spelen van levels zouden verbeteren

  Super Mario Maker is natuurlijk vooral de game waarin je je eigen Mario-levels kunt maken, en dat aspect van de game is indrukwekkend. Maar je kunt ook andermans levels spelen, en dat ging niet altijd even soepel. Hier zijn vijf features die het makkelijker zouden maken levels te spelen in Super Mario Maker 2.

  De 10 beste Wii U games aller tijden

  Het einde van de Wii U is in zicht. Vanaf maart kunnen we namelijk aan de slag met de gloednieuwe console van Nintendo: de Nintendo Switch. Ondanks dat de Wii U niet voor iedereen de console was waar men op had gehoopt, zijn er toch uitstekende games voor uitgekomen. Dit zijn de beste Wii U games ooit.

  Super Mario Maker 3DS Review - Meest complete Mario-pakket op handheld ooit

  Kegelen met tientallen bowsers, zwemmen door een wirwar van kanonskogels, springen op trampolines die uit de lucht komen vallen: Super Mario Maker 3DS bevat al vóór de release een wildgroei aan verrassende levels. Lees er nu alles over in de Super Mario Maker 3DS review.

  Super Mario Maker Nieuws

  Nintendo Black Friday 2018 deals bekendgemaakt

  De Nintendo Black Friday 2018 deals zijn bekendgemaakt en geeft je flink wat korting op de grootste titels voor de Nintendo Switch. Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog vele anderen. Ook zijn er vele kortingen te vinden op de Nintendo 3DS.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Pac-Man Maker trademark aangevraagd door Bandai Namco

  Bandai Namco heeft een Pac-Man Maker trademark aangevraagd. Dat merkte een NeoGAF gebruiker op. De trademark classificeert zich onder video games.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  Super Mario Maker 3DS release bekend tijdens Nintendo Direct

  Dit meldt Nintendo in de Nintendo Direct briefing waarin veel nieuwe 3DS games aan bod kwamen. Er schoten al een aantal Mario titels voorbij, maar een van hun had al snel alle aandacht te pakken: de Super Mario Maker 3DS release.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.