Super Mario Galaxy Artikelen

  De 8 beste Mario games ter ere van de loodgieters verjaardag!

  Vandaag is het precies 38 jaar geleden dat de Arcade-game Donkey Kong verscheen. Dat betekent dat we al 38 jaar spelen als ‘s werelds meest geliefde loodgieter: Mario! Dat moet gevierd worden, en dus hebben we de beste Mario games voor je op een rijtje gezet. (Misschien dat we er weer eens tien doen als Mario een volgend tiental behaalt.)

  Koningsdag 2019 - Dit zijn de meest memorabele koningen in games

  Koningsdag 2019 staat alweer voor de deur. Natuurlijk gaat het feest vooral over koning Willem-Alexander, maar als je koningsdag een keer alternatief wil vieren kun je ook een keer stilstaan bij een game koning of koningin. Voor wie de echte koning nu wel vaak genoeg heeft gevierd, zijn hier negen memorabele game koningen, én een koningin, voor een ronde tien.

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  10 bijna perfecte games - Het beste van het beste

  Er zijn de afgelopen jaren veel goede games uitgebracht. Om de beste hieronder nog een keer te benoemen, schrijven wij over 10 bijna perfecte games die zijn uitgebracht. De ene game doet niet onder voor de ander, dus ons advies: speel ze vooral alle 10!

  Top 10 beste Wii games aller tijden

  Ruim tien jaar geleden verraste Nintendo iedereen met de Wii. Deze console was het begin van bewegingsbesturing in games. Er zijn in de loop der jaren een heleboel goede games voor de Wii uitgekomen. Daar blikken we nu op terug met deze lijst met de 10 beste Wii games aller tijden.

  Top 10 Nintendo franchises - dit zijn de allerbeste!

  Nintendo draait al jaren in de game-industrie mee en het Japanse bedrijf wordt door velen ook wel gezien als de redder van games. Maar wat zijn de beste games franchises? Dit is in ieder geval de top 10 Nintendo franchises volgens jullie!

  Super Mario Galaxy eindbazen - De leukste op een rij

  Het is tijd om opnieuw met de enige echte Mario naar duizelingwekkende planeten te vliegen. Wii-klassieker Super Mario Galaxy is namelijk opnieuw uitgebracht, ditmaal als downloadbare titel voor de Wii U. Om de lancering te vieren, zetten we in dit stuk de leukste Super Mario Galaxy eindbazen op een rijtje.

  De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  De top 10 beste Mario games ooit

  Met het verschijnen van Super Mario 3D World voor de Wii U, kon je stemmen op jou favoriete Mario game. Wij besloten ons bij de games te houden waarin Mario de hoofdrol heeft en jullie hebben allemaal gestemd op de beste Mario game ooit. Hier is de top 10 met beste Mario games.

  Saaie videogames - 8 valkuilen die vermeden moeten worden!

  In sommige gevallen kun je een game maar met één enkel woord omschrijven: saai! Er is altijd een storende factor aanwezig die ervoor zorgt dat je plezier wordt weggezogen. Je hebt totaal geen zin meer om verder te spelen, maar hoe komt dat nu precies? Wij leggen je uit wat nu precies zorgt voor saaie videogames.

  Stem: De 10 beste Mario games

  Op vrijdag 29 november komt Super Mario 3D World uit voor de Wii U. Het is alweer het zoveelste deel met de besnorde loodgieter in de hoofdrol. Een mooi moment om even terug te blikken op de serie en aan jullie te vragen: wat is nu eigenlijk de beste Mario game?

  De meest irritante vijanden in Mario games

  Super Mario gaat al langer mee, maar de games gaan natuurlijk om veel meer dan Mario en Luigi zelf. De vijanden in de games spelen ook een belangrijke rol, want die tref je constant aan. De een nog irritanter dan de ander. In deze special noemen we er een paar voor je op.

  De laatste dagen van de Wii - 10 must-haves

  Eind deze maand ligt de opvolger van de Wii, de Wii U, in de winkels. In 2006 kwam de Wii op de markt en zes jaar lang hebben we mogen genieten van Nintendo's revolutie met een bewegingsgevoelige controller. Nu is het dan ook een gepast moment om terug te kijken op die zes mooie jaren. Ondanks wat mindere perioden waar amper games verschenen, zijn er in de afgelopen zes jaar voldoende Wii-games op de markt verschenen om mooie lijstjes mee samen te stellen. Hieronder staan tien exclusieve games die naar onze mening elke Wii-eigenaar in zijn bezit moet hebben.

  Super Mario Galaxy Review

  Van kinds af aan ben ik altijd gefascineerd geweest in twee dingen: de ruimte en avontuurlijke sprookjes. De nieuwste Mario game combineert deze twee fenomenen. Is dit een goede keuze geweest van Nintendo?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.