Super Mario 3D All Stars

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.5

  Super Mario 3D All Stars Artikelen

  Column: Waarom mogen we Mario 3D All Stars straks niet meer kopen?

  Vorig jaar werd Mario 35, wat gevierd werd met een aantal speciale releases, zoals 3D All-Stars. Maar veel van deze releases kunnen we na 31 maart 2021 niet meer kopen en soms zelfs niet meer spelen. Hoe je er ook naar kijkt, deze moord op Mario siert Nintendo niet.

  Super Mario 3D All-Stars Review - Authentieke Mario ervaring

  Super Mario Bros bestaat 35 jaar en om er een knalfeest van te maken brengt Nintendo Mario's 3D avonturen naar de Switch in de vorm van een collectie. Deze titels staan stuk voor stuk bekend als legendarische 3D platformspellen, maar of dit feestje ook voor jou weggelegd is, lees je in onze Super Mario 3D All-Stars review.

  De Super Mario 3D All-Stars collectie uitgelegd

  Niet één, niet twee, maar drie Super Mario spellen komen naar de Switch. Het gaat om de spellen Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Wij leggen je precies uit wat Super Mario 3D All-Stars nou precies voorschotelt.

  Column: Super Mario 3D All Stars is een voorbeeld voor volgende Nintendo jubilea

  Dat Nintendo het 35-jarig bestaan van Super Mario Bros. zou vieren viel te verwachten. Maar de viering is, mede dankzij Super Mario 3D All Stars, aanzienlijk groter dan vorige Mario jubilea. Het zou fantastisch zijn als dezelfde aandacht in de toekomst zichtbaar is bij andere Nintendo franchises die wat te vieren hebben.

  Game releases september 2020 - Super Mario en de Avengers

  De zomer is min of meer voorbij en in de maanden die volgen kunnen we normaal gesproken weer wat meer game releases verwachten. Het valt nu nog redelijk mee, maar er komen wel degelijk wat interessante games aan. Laten we eens kijken wat september 2020 te bieden heeft.

  Super Mario 3D All Stars Nieuws

  Mario dag brengt bergen aan deals op Mario games

  Het is weer eens 10 maart en dat betekent dat Mario dag is aangebroken. Om de gelegenheid te vieren wordt een scala aan kortingen voorgeschoteld op games van de favoriete Italiaanse loodgieter. Zo zijn flink wat grote Mario games in de aanbieding en kun je de deals eigenlijk niet laten liggen.

  Let op: Super Mario 3D All-Stars binnenkort niet meer te koop!

  Nintendo viert momenteel nog het 35ste jubileum van onze favoriete loodgieter, Super Mario. Eén van de manieren waarop het Japanse bedrijf dat doet is met Super Mario 3D World, maar let op, want de game is binnenkort namelijk niet meer te koop!

  Bizar: Dit is 's s werelds kleinste Nintendo 64 ooit

  Anno 2021 is de Nintendo Switch enorm populair, maar het begon voor Nintendo natuurlijk niet bij de Switch. Hiervoor hadden we bijvoorbeeld al de Nintendo Wii, Nintendo DS, Gamecube en Gameboy Color. Maar één van de eerste successen had Nintendo in de jaren ’90 met de Nintendo 64. De console werd bijna 33 miljoen keer verkocht en het bestverkochte spel (Super Mario 64) verscheen onlangs zelfs nog voor de Nintendo Switch.

  Update - Tip: Super Mario 3D All-Stars tijdelijk weer beschikbaar!

  Om de 35ste verjaardag van Super Mario te vieren heeft Nintendo een speciale collectie op de markt gebracht: Super Mario 3D All-Stars. De game is alleen uitgebracht in gelimiteerde oplage en is nu tijdelijk weer beschikbaar bij bol.com.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.