Update - Tip: Super Mario 3D All-Stars tijdelijk weer beschikbaar!

  Om de 35ste verjaardag van Super Mario te vieren heeft Nintendo een speciale collectie op de markt gebracht: Super Mario 3D All-Stars. De game is alleen uitgebracht in gelimiteerde oplage en is nu tijdelijk weer beschikbaar bij bol.com.

  Update: bol.com heeft weer voorraad

  De grootste Nederlandse webshop heeft nog een aantal exemplaren van Super Mario 3D All-Stars weten te vinden. De fysieke versie is nu namelijk tijdelijk weer te bestellen bij de online winkel. De verkoop wordt geregeld via GameResource en niet dus rechtstreeks bol.com. Het ziet er naar uit dat de eigen voorraad op is.

  Update: Nog een paar exemplaren te koop!

  Hoewel Super Mario 3D All-Stars bij de meeste winkel is uitverkocht, zijn er nog een paar exemplaren te koop bij Shop4NL. Wil je dus nog aan de slag met de klassieke avonturen van iedereens favoriete loodgieter, sla dan nu meteen je slag!

  Origineel bericht

  Er gingen lange tijd geruchten dat Nintendo verschillende klassiekers met Mario in de hoofdrol naar de Nintendo Switch zou brengen, om het jubileum van de Italiaanse loodgieter te vieren. Uiteindelijk bleek er een kern van waarheid in te zitten, want op de verjaardag zelf heeft de Japanse uitgever Super Mario 3D All-Stars aangekondigd. De fysieke versie van de game was alleen al binnen de kortste keren uitverkocht.

  Het lijkt er alleen op dat er toch nog een aantal extra fysieke versies zijn bijgemaakt. Webshop bol.com heeft Super Mario 3D All-Stars namelijk weer op voorraad. Als je de game wil kopen, wees er dan alleen wel snel bij. De verwachting is namelijk dat ook deze lading weer snel uitverkocht zal zijn en in tegenstelling tot andere Super Mario titels zal er geen enorme oplage worden gemaakt.

  Drie klassiekers in één doosje

  De Super Mario 3D All-Stars collectie bestaat uit drie klassieke Mario games uit verschillende tijdperken van de loodgieter. Super Mario 64 kwam origineel uit op de Nintendo 64, Super Mario Sunshine zag het levenslicht op de Gamecube en kwam met opvallende gameplay voor een Mario titel. De derde game in de collectie is Super Mario Galaxy, die samen met de opvolger wordt gezien als de beste Mario platformer die Nintendo heeft gemaakt. In onze review kreeg Super Mario 3D All-Stars een zeer nette 8.5.

  Dit artikel is op 12 oktober 2020 bijgewerkt.

  Super Mario 3D All Stars

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.